Acer 5720g Xp Yardımı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Acer 5720g Xp Yardımı
arkadaşlar acer 5720g marka laptopun var ama vista benimde işim gerği xp kullanmam lazım ama driverlerini bulamadım yardım ederseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler driver ne diye sorcaksanız hiç yorum yapmayın altını çiziyim vista değil xp driveri lazım
LÜTFEN :(

--------------- Ekleme ---------------

8 kişi bakmış yorum yokmu

EfeTÜRK

EfeTÜRK

Üye
dostum sabır en büyük erdemdir. Öncelikle XP downgrade Cd kullanacaksın, Vista takılı iken Driver Magigan programını yükle, Programın güncelleme bölümünde işletim sistemi olarak XP yi seç,bunları cd ye kaydet ve xp yi yükle,XP downgrade Cd olmadan vistaya xp yükleyemezsiniz çünkü xp cd si hard diski tanımaz.sadece XP downgrade Cd tanır.

önemli: araştırmama göre xp sende sağlıklı olmayacakmış vistayla barışmalısın. Bulabildiklerim bunlar.
Download Links:

cd key:QVGHR - FJVKH - RBC3J - K9KGT - 7TQ2J

Altun.

Altun.

Üye
arkadaşım neden vista kullanmaz lazım. kullandığın programlar vista da mı çalışmyor. eğer öleyse o sorunu halledebiliriz...

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
ilginize teşekkürler ama kullandıüım prolar vistada çalışmıyor

technonur

technonur

Üye
üretici tarafından çıkmadıysa ki çıkacağını sanmam mecburen vistaya dayı diyeceksin
kullandığın programlarıda buraya yaz istersen ona göre yardım edelim eğer sql server falansa yani microsoft programlarıyla yamaları yüklenince çalışıyor sorunsuz şekilde

Atakan

Atakan

Üye
    Konu Sahibi
Ilginize Teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt