Acemiyim...Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

danqerturk

Üye
    Konu Sahibi
Acemiyim...Yardım
Dün yeni iphone aldım Orjinal Apple iPhone 3G 8 GB vodafoneden aldım.Tel verilirken biras geçikti vodafone sim kartı takmışlar olmuş turkcelldi benim onu takınca olmamış dedi merkezden şifre felan gelecek falan felan bu orjinal mağazadan hiçbi uygulama yok adam gibi jailbreak yapmak istiyorum nasıl yapılacağına dair konular var ama yinede soruyum emin olmak için

1.SIM kilitli telefon felan diolar acaba yaparsam ayvayı yermiyim
2.telefon işleyişi hızı özellikleri değişir mi
3.Yasadışı birşeymi
4.yakalanma ihtimali gibi birşey söz konusuumu
5.cracklenmiş uygulamaların güvenilirliğini biraz açarmısınız yani şifrenizi felan ele geçirebilir diolar ne kadar doğru bunu herkez kullanodur sonuçta,

Peki jailbreak yapmadan netteki crackli uygulamarı yükleyebileceğim başka bir yöntem varmı orjinal kalacak ama şimdiki haliyle crackli sürüm app ları nasıl kurma imkanım varmı çalışırmı neden nasıl açın bana biraz acemiyim yardım

Sizce jailbreak yapmalımıyım
yapmamalımıyım

Herkeze şimdiden teşekkürler..

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
j.b yapınca butun sim kartlarını kulanabilirsin telefonuna hiç bir sekilde zararı olmaz hız felan degişmez yasa dısı degildir yakalanma diye bişi yok kimden kacıyorki :D:D jb telefonuna yada sana hiç zarar vermez kormana gerek interneten indirdigin oyun programları yuklemene yarar başka yolu yoktur tek yolu jb

izmirligenc

izmirligenc

Üye
jailbreak yapmadan netteki li uygulamarı yüklemeden kuramazsin nerden ne kodu gelecek ya:kop: jailbreak yap butun hatlari sorunsuz kullan

danqerturk

Üye
    Konu Sahibi
Tamam gülmeyin acemiyim yasdıkya yardımlarınız için teşekkürler jailbreak yapacamda şu restore dosyası 10 saat verio inmesi bune böle

--------------- Ekleme ---------------

Flood olacak ama arkadaşlar benim İphone 3g 8gb

Sürüm 3.1.2(7D11)
jailbreak yapmak için konu felan bulamadım link verirmisiniz başka birşey indirmem gerekmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt