danqerturk
Üye
Acemiyim...Yardım
Dün yeni iphone aldım Orjinal Apple iPhone 3G 8 GB vodafoneden aldım.Tel verilirken biras geçikti vodafone sim kartı takmışlar olmuş turkcelldi benim onu takınca olmamış dedi merkezden şifre felan gelecek falan felan bu orjinal mağazadan hiçbi uygulama yok adam gibi jailbreak yapmak istiyorum nasıl yapılacağına dair konular var ama yinede soruyum emin olmak için
1.SIM kilitli telefon felan diolar acaba yaparsam ayvayı yermiyim
2.telefon işleyişi hızı özellikleri değişir mi
3.Yasadışı birşeymi
4.yakalanma ihtimali gibi birşey söz konusuumu
5.cracklenmiş uygulamaların güvenilirliğini biraz açarmısınız yani şifrenizi felan ele geçirebilir diolar ne kadar doğru bunu herkez kullanodur sonuçta,
Peki jailbreak yapmadan netteki crackli uygulamarı yükleyebileceğim başka bir yöntem varmı orjinal kalacak ama şimdiki haliyle crackli sürüm app ları nasıl kurma imkanım varmı çalışırmı neden nasıl açın bana biraz acemiyim yardım
Sizce jailbreak yapmalımıyım
yapmamalımıyım
Herkeze şimdiden teşekkürler..
1.SIM kilitli telefon felan diolar acaba yaparsam ayvayı yermiyim
2.telefon işleyişi hızı özellikleri değişir mi
3.Yasadışı birşeymi
4.yakalanma ihtimali gibi birşey söz konusuumu
5.cracklenmiş uygulamaların güvenilirliğini biraz açarmısınız yani şifrenizi felan ele geçirebilir diolar ne kadar doğru bunu herkez kullanodur sonuçta,
Peki jailbreak yapmadan netteki crackli uygulamarı yükleyebileceğim başka bir yöntem varmı orjinal kalacak ama şimdiki haliyle crackli sürüm app ları nasıl kurma imkanım varmı çalışırmı neden nasıl açın bana biraz acemiyim yardım
Sizce jailbreak yapmalımıyım
yapmamalımıyım
Herkeze şimdiden teşekkürler..

jailbreak yap butun hatlari sorunsuz kullan