acemi birliğine giderken alınması gereken mazemeler ?

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
acemi birliğine giderken alınması gereken mazemeler ?
Askere giderken alınması gereken mazemeler nelerdir neler lazım olur bi söyleseniz :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen valla yaa :( şurda sayılı günlerimiz kaldı biri yardımcı olsun lütfen :(

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kimse askere gitmedimi burda la :hmmm

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Ben daha gitmedim. Herkes farklı şeyler söylüyor ama kimisi çorap bile alma ceketini giy git diyor, kimisi tırnak makasını bile al diyor. Bu konu senin kafanı karıştıracak bence :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Ben daha gitmedim. Herkes farklı şeyler söylüyor ama kimisi çorap bile alma ceketini giy git diyor, kimisi tırnak makasını bile al diyor. Bu konu senin kafanı karıştıracak bence :D

pijama terlik tırnak makası don atlet al diyor kimisi hiçbişey almadan git ordan alırsın diyor anlamadım bişey :hmmm

Kayahan14

Kayahan14

Üye
Benim daha 5 yılım var :hmmm

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
tıras takımı tırnak makası alın... birde 6 tane kucuk kılıt alın. spor ayakkabısını...botu... yanınıda goturecegınız valısı ve askerıyenın verdıgı valısı kıtlemek ıcın... artı dolap ıcın... .. kusakta alın paranızı caldırmamak ıcın .. bende 93/1 gıtcem... gerısını orda vercekler corap... ıc camasırı askerı elbıse

- - - Eklendi - - -

spor ayakkabısı ve botu ... terlık verıyolarmıs

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
tıras takımı tırnak makası terlık alın... birde 6 tane kucuk kılıt alın. spor ayakkabısını...botu... yanınıda goturecegınız valısı ve askerıyenın verdıgı valısı kıtlemek ıcın... artı dolap ıcın... .. kusakta alın paranızı caldırmamak ıcın .. bende 93/1 gıtcem... gerısını orda vercekler corap... ıc camasırı askerı elbıse

- - - Eklendi - - -

spor ayakkabısı ve botu verıyolar

ben hesap açtıracam yarın tırnak makası orda veriyolarmış zaten kantinde varmış :hmmm her kafadan ayrı bi ses çıkıyor

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
kardesım bende kkarttan cekcem ama yemın torenıne kadar dısarı cıkamıycan... benım arkadasım 92/3 gıttı... suan burda ayagı kırık raporlu...ona sordum... ayrıca babamda yıllar once yaptı ama gormus gecırmıs adamlar anlatıyo

- - - Eklendi - - -

tıras takımı+ 6 tane kucuk kılıt( bot-spor aykkabısı- 2 valız- dolaplar ıcın )
artı belınıze kusak para koymak ıcın( yemın torenıne kadar yetecek sekılde.. kımseye borc vermeyın... paranızı tuvalette cıkarın kusaktan... harcıycanız kadar

- - - Eklendi - - -

spor ayakkabısını botu ve valızlerı kıtlemezsenız calarlar dıkkat

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
kardesım bende kkarttan cekcem ama yemın torenıne kadar dısarı cıkamıycan... benım arkadasım 92/3 gıttı... suan burda ayagı kırık raporlu...ona sordum... ayrıca babamda yıllar once yaptı ama gormus gecırmıs adamlar anlatıyo

- - - Eklendi - - -

tıras takımı+ 6 tane kucuk kılıt( bot-spor aykkabısı- 2 valız- dolaplar ıcın )
artı belınıze kusak para koymak ıcın( yemın torenıne kadar yetecek sekılde.. kımseye borc vermeyın... paranızı tuvalette cıkarın kusaktan... harcıycanız kadar

postal için tabanlık krem pudra fanila don eşortman takımı renkli büyük havlu küçük havlu al diyolar kafam karşıtı ya :hmmm

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
parayıda belınıze kusaga yada boynunuza cuzdan alıp koymazsanız calarlar...

- - - Eklendi - - -

benım arkadasa suan sordum.. bır tıras takımı ----- 6 kucuk kılıt--- tırnak makası goturmus--- bırde boyun cuzdanı

Samet.25

bende daha gitmedim ama okumuştum para sigara macun dış fırçası iç çamaşırı çorap vs vs bu tarz ayrıca bişey okumuştum otobüsten inince dolandiricilar otogarda bekliyomus işte birliğini filan sorup bende oranın albaliyim komutanım rahat ettiririm para verirsiniz diye kandiriyolarmis dikkat edin zaten azıcık akıllı adam inanmazda haberiniz olsun Son olarak otogarda as iz ler bekliyormus gelen acemileri hemen birliğe götürüp rahat etmek için onlarada yakanlamayin alacaklarınız varsa alın birliğe 1. gitmemeye bakın bide hayırlı teskereler hepinize

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
parayıda belınıze kusaga yada boynunuza cuzdan alıp koymazsanız calarlar...

- - - Eklendi - - -

benım arkadasa suan sordum.. bır tıras takımı ----- 6 kucuk kılıt--- tırnak makası goturmus--- bırde boyun cuzdanı

bunları alayım ozaman çorap don falan lazım olursa manisadan alırım :hmmm

- - - Eklendi - - -

bende daha gitmedim ama okumuştum para sigara macun dış fırçası iç çamaşırı çorap vs vs bu tarz ayrıca bişey okumuştum otobüsten inince dolandiricilar otogarda bekliyomus işte birliğini filan sorup bende oranın albaliyim komutanım rahat ettiririm para verirsiniz diye kandiriyolarmis dikkat edin zaten azıcık akıllı adam inanmazda haberiniz olsun Son olarak otogarda as iz ler bekliyormus gelen acemileri hemen birliğe götürüp rahat etmek için onlarada yakanlamayin alacaklarınız varsa alın birliğe 1. gitmemeye bakın bide hayırlı teskereler hepinize

ben neler okuyorum internetten herşey lazım oluyomuş bi alttaki boşver orda veriyolar kantinde satıyolar diyor :hmmm

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
8-10 cıft corap verıyolar ıc camasırıda

- - - Eklendi - - -

bunları alayım ozaman çorap don falan lazım olursa manisadan alırım :hmmm

- - - Eklendi - - -

ben neler okuyorum internetten herşey lazım oluyomuş bi alttaki boşver orda veriyolar kantinde satıyolar diyor :hmmm

kardesım dedıklerımı al gerısını verıyolar suan arkadasıma soruyom bırbır

• Beğen
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
8-10 cıft corap verıyolar ıc camasırıda

- - - Eklendi - - -

kardesım dedıklerımı al gerısını verıyolar suan arkadasıma soruyom bırbır

traş takımı gerçi bende sakalda yok :D 6 tane kaliteli küçük kilit bele asılan cüzdan ve tırnak makası tamamdır

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
bele takılan kusak cırcırlı oluyo cuzdan gıbı yanyana 3 gozu var yada boyun cuzdanı yoksa dıger turlu parayı falan calarlar

- - - Eklendi - - -

botuda bi numara buyuk alısanız ayagınız rahat eder

- - - Eklendi - - -

cok onemlı bır not daha... otobuse bınmeden sacınızı evdeyken kestırıp 1 numaraya dusunuzu alın... yoksa askerıyede acemı er keser kor makasla dogru duzgun banyoda edemezsınız

• Beğen

Üst Alt