kimse askere gitmedimi burda la![]()
kimse gitmemiş galiba

Ben daha gitmedim. Herkes farklı şeyler söylüyor ama kimisi çorap bile alma ceketini giy git diyor, kimisi tırnak makasını bile al diyor. Bu konu senin kafanı karıştıracak bence![]()

tıras takımı tırnak makası terlık alın... birde 6 tane kucuk kılıt alın. spor ayakkabısını...botu... yanınıda goturecegınız valısı ve askerıyenın verdıgı valısı kıtlemek ıcın... artı dolap ıcın... .. kusakta alın paranızı caldırmamak ıcın .. bende 93/1 gıtcem... gerısını orda vercekler corap... ıc camasırı askerı elbıse
- - - Eklendi - - -
spor ayakkabısı ve botu verıyolar
her kafadan ayrı bi ses çıkıyorkardesım bende kkarttan cekcem ama yemın torenıne kadar dısarı cıkamıycan... benım arkadasım 92/3 gıttı... suan burda ayagı kırık raporlu...ona sordum... ayrıca babamda yıllar once yaptı ama gormus gecırmıs adamlar anlatıyo
- - - Eklendi - - -
tıras takımı+ 6 tane kucuk kılıt( bot-spor aykkabısı- 2 valız- dolaplar ıcın )
artı belınıze kusak para koymak ıcın( yemın torenıne kadar yetecek sekılde.. kımseye borc vermeyın... paranızı tuvalette cıkarın kusaktan... harcıycanız kadar

parayıda belınıze kusaga yada boynunuza cuzdan alıp koymazsanız calarlar...
- - - Eklendi - - -
benım arkadasa suan sordum.. bır tıras takımı ----- 6 kucuk kılıt--- tırnak makası goturmus--- bırde boyun cuzdanı

bende daha gitmedim ama okumuştum para sigara macun dış fırçası iç çamaşırı çorap vs vs bu tarz ayrıca bişey okumuştum otobüsten inince dolandiricilar otogarda bekliyomus işte birliğini filan sorup bende oranın albaliyim komutanım rahat ettiririm para verirsiniz diye kandiriyolarmis dikkat edin zaten azıcık akıllı adam inanmazda haberiniz olsun Son olarak otogarda as iz ler bekliyormus gelen acemileri hemen birliğe götürüp rahat etmek için onlarada yakanlamayin alacaklarınız varsa alın birliğe 1. gitmemeye bakın bide hayırlı teskereler hepinize

bunları alayım ozaman çorap don falan lazım olursa manisadan alırım
- - - Eklendi - - -
ben neler okuyorum internetten herşey lazım oluyomuş bi alttaki boşver orda veriyolar kantinde satıyolar diyor![]()
8-10 cıft corap verıyolar ıc camasırıda
- - - Eklendi - - -
kardesım dedıklerımı al gerısını verıyolar suan arkadasıma soruyom bırbır
6 tane kaliteli küçük kilit bele asılan cüzdan ve tırnak makası tamamdır