acele etmemeli miyim?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapidline

Üye
    Konu Sahibi
acele etmemeli miyim?
beyler şimdi bi kız var okulda. Fazla muhabbetimizde yok zaten ikimizde sessiziz ama ne zaman görsem bakışırız. Şimdi tanısmam mı lazım yoksa direk konuşuyum mu böyle böyle diye bu arada biraz utangaçlık var hata yapmaktanda korkuyorum
Kız tuhaf bişey popi merakı yok sessiz güldüğünü görmedim hatta duygu yaşadığını 1 2 arkadaşı var tavsiyelerini bekliyorum beyler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
bu isler kizdan kiza degisiyo. kimi kiz ilk konismada kabul eder kimi tanimadan asla kabul etmez. o yuzden bisey diyemiyorum. sana tavsiyem her adimini mantikli yap ilerde pisman olabilecegin sacma hatalar yapmadan aklina en cok yatan yontemle yaklas kiza.olumlu yada olumsuz bi tecrube olur senin icin. duse kalka ogrenirsin:)

rapidline

Üye
    Konu Sahibi
bende hata yapmaktan korkuyorum şuan kızla tanışma faslını geçtim ama gerisi gelmiyo ve kaccak diyede korkuyorum birazda dayanamıyorum falan

rapidline

Üye
    Konu Sahibi
yok mu yardım etcek biri

spy ghost

spy ghost

Üye
eğer öyle hep bakışıyorsanız yani kendi kendine gelen güvey olmuyorsan tanışabilirmiyiz ayağına gir konuşun ardından baktın kızın harbiden gönlü var iyi birisi , gerisi senin :good:

rapidline

Üye
    Konu Sahibi
yarın konuşuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...