Tavsiye Ace2 için cm mi tavsiye dersiniz yoksa 2.3.6 mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Ace2 için cm mi tavsiye dersiniz yoksa 2.3.6 mı ?
2si arasında kararsız kaldım eğer 2.3.6 ya dönersem gereksizleri silicem yine yani kısaca 2.3.6 mı iyidir yoksa cm mi hangi cm daha iyidir ? 2.3.6 ya greenify olsaydı direk 2.3.6 -,- şarj ve performans olarak hangisi iyidir ? ve cm nin en az şarj yiyeni hangisi dir

turkishield

turkishield

Üye
4.1 üzerine kurulan C-Rom öneriyorum.
C-Rom v6.4 stabil sürüm

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
bende cm 10.2 var bunu üstüne olmazmı ? ram kullanımı şarjı vs detaylı bilgi verirmisin ?

turkishield

turkishield

Üye
üstüne kurulur..wipe cache + factory reset yaptıktan sonra Romu ve 4.4 gapps yüklemen lazım..yanlış gapps yükleme sıkıntı yaşarsın..ben nexus4 cihazımda kullanıyorum gayet stabil şarjda iyi ace2de nasıl performans verir bilmiyorum denemekte fayda var :)

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
arayüz olarak nasıl güzelmi ?

turkishield

turkishield

Üye
kurup kendin dene herkesin zevkleri farklı..pişman olmayacaksın diyebilirim..diğer romlara benzemez bu arada birçok kişiselleştirebilirme ayarları mevcut zorlanabilirsin ayarları kullanırken yardımcı olabilirim anlamazsan sen bi Romu kur önce :)

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
kurulumu nasıl ya hiç bişy anlamadım gapps paketi yüklmsem olmazmı bu cm 10.2 de gapps paketi yok sorunsuz çalışıyo zatenve türkçe dil desteği varmı ?

turkishield

turkishield

Üye
  • türkçe dil desteği var mı diye sorunca cevap yazasım kalmadı ama neyse
Rom:
Gapps:
  • ikisinide hafıza kartına at
  • CWM ile telefonu başlat
  • wipe cache + dalvik cache yap
  • data factory reset yap
  • install zip from sdcard/internalcard dosyaları hangisine attıysan artık ona gir
  • önce romu flaşla
  • rom flaşlandıktan sonra gapps dosyasını flaşla
  • telefonu yeniden başlat hepsi bu kadar.
  • BU ANLATIMDAN SONRADA KURAMAZSAN ROM İŞİYLE ÇOK UĞRAŞIP BEYNİNİ ZORLAMA KARDEŞİM :bigstar:

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
oha xda da daha karışıktı sanki anlamadım ben böyle bayabi rom kurdum abi :D buarada türkçe varmı ? :DDD

turkishield

turkishield

Üye
oha xda da daha karışıktı sanki anlamadım ben böyle bayabi rom kurdum abi :D buarada türkçe varmı ? :DDD
yeğenim dalgamı geçiyosun tabi ki türkçe mevcut :gun1: sadece C-Tool diye bi bölüm var ince ayarların yapıldığı yer orası full ingilizce

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
abi şaka yaptım :)

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
abi iyiymiş bu :) ama ha lomu apex mi menüde apexle ilgili şeyler varAbi bu romun s3 mini icin varmidir

turkishield

turkishield

Üye
valla baktımda bulamadım buna yakın ayarlarda olan liquid smooth romu var s3 mini için..

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim de ayarlari kurcalarken yanlislikla bozmusum hani telefonu kitlemeye basinca bi animasyon var ya onun ayari nerden yapilirVe bazen apex kafayi yiyo islemciyi 800(normali) den 600 e dusurdum bu yuzdenmidir ? Suana kadar 2 kez oldu

turkishield

turkishield

Üye
C-Tool>>Interface>>CRT animation kapanırken ki animasyon..
apex dediğin şeyin adı HALO kardeşim bende de öle bişey vardı güncelleme geldi bugün belki onu düzeltmişlerdir diye düşünüyorum :) v6.6 çıktı nexus4 için
Ace2 için güncelleme çıkaracaklarını sanmıyorum..çok sıkıntı çekiyorsan değiştir romu :)

dendirit

dendirit

Üye
    Konu Sahibi
Apexi yani haloyu guncelledim ondan sonra oldu sanirim yo hayir gayet memnunum zengin bi rom hersey romun icinde var ayri program indirmene gerek kalmiyo xposed modul vs ..Bu arada bisey sorucam cm lerdeki z ram ve 16 bit gerginlik ayari nerdedir ?

Üst Alt