ace şarj 1 gün bile gitmiyor

Konu Sahibi
ace şarj 1 gün bile gitmiyor
Arkadaslar ben ace aldım ama nerdeyse heran şarja bağli problem benim telde mi en fazla 10 saat şarj dayanıyor...

Tepkiler: muratvemine
sorun sende değil akıllı telefonlar öyle kardeşim advanced mobile careyi indir ordan pil koruma ile az buz uzatabilirsi süreyi 3-4 saat

Bu dediklerimi birebir yaparsan şarzın en az 3 kat gerçekten artıcak.
1-3g yi kullanmadıgın sürece kapalı tut.
2-Otomatik parlaklık işaretliyse kapat,parlaklığı en aza indir.
3-Otomatik senkronize açıksa kapat
4-Batarya kalibrasyonu yap.
5-Juice defender programını indir ve sürekli aktif olsun.
6-Antutu battery saver programını yükle ve ordan işlemci hızını minimum seviyede tut.
7-Açık uygulamaları kullanmadığın sürece kapat ve rami sürekli temizle.
8-Duvar kağıdın çok parlak renk(beyaz ve çok açık renkler)olmasın ve hareketli duvar kağıdı resimleri koyma.
9-Wifi, gps, bluetooth kullanmadığın sürece sürekli kapalı olsun.

Bu aşamaların hepsini yap, inan bana 1 günü çok rahat atlatıcaksın.Yorum bekliyorumm denediktn sonra bizede bildir.

-Emre

Üye
5 ve 6. Adimi uygulamayin.

Tepkiler: kapakli511

avast

Üye
bu kalibrasyonu nası yapıcaz ben alalı 7 ay oluyo telefon mini2 cok rom yukledim stoga dondum falan simdi yine rootlu kalibrasyon lazımmı ?

Konu Sahibi
arkadaslar cok tesekkur ederm dediklerinizi deneyip cevabımı bildireceğim :-)

Konu Sahibi
arkadaşlar teşekkür ederim sayenizde şarjım artık 18-19 saat dayanıyor

bunları yaptıktan sonra 3310 kullan daha iyi
hacı sen batarya kalibrasyonu yap ve ilk sarj ını tam dolana kadar bekle bide veri dolasımı wifi ve gps yi kullanmadıgın zaman kapat yeter

Ne alaka kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ne demek :d

arkadasım bu adam telefonu alıyorsa özelligi için alıyor orasınıı kıs burasını kes yapacaksa ne anladık bu işten hem sana tesekkur ettigi ne malum sana gore telefonu kapatsın hic sarj ı gitmez o zaman