ACE s5830(i'siz!!) onerebileceğiniz en iyi custum rom

Sponsorlu Bağlantılar

tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
ACE s5830(i'siz!!) onerebileceğiniz en iyi custum rom
arkadaslar ace icin gunluk hayatta kullanacağım uzun süreli uygun bir rom oneririmisiniz

Cihaz i'siz versiyon !!!

CihatGüler

Üye
Sammobileden indirebilirsiz ben çok aradım en son İspanya Rom'u indirdim gayet memnunum.

• Beğen
Tepkiler: tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Mobildryom pc ye gecince bakacagim :-)kardeşim sammobilede stock rom var ben custom arıyorum :/

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
cm 9 ve cm 10 denemelisin bende s5830i var ona cm7 yüklediğimde bile stock roma göre fark ediyor.yerinde olsam kitkat görünümlü cm rom yüklerim :)

• Beğen
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Zaten cm 10.1.6 uzerinde 4.4.2 yuklu suan ama daha stabil bir sey ariyorum :)Bir tane var herkes super stabil diyor ama tarih 31.12.12

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
hocam overclock yapmayı deneyebilirsin zira elinizdeki cihazdan pek fazla bi şey beklemeyin donanımı çok düşük bence şükretmelisiniz ben s5830i kullandım hill climb racing de bile kasıyordu :D :D lanet telefon performans artırıcı tweaks yükleyebilirsin onun dışında hafıza kartın claas 4 ve üzeriyse swap yapmanı tavsiye ederim.

• Beğen
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
benimki s5830 i'siz o yuzden performans daha iyi 844 mhz over clock ile 4.4.2 kullanıyorum rahat suanda şık bir gorunusede sahip sorun yk :D
class4 4gb sandisk hafıza kartım ve min. 2.5 gb boş swap nedir biraz anlatıp yardımcı olsan :D

Silinen Üye 1145465

Silinen Üye 1145465

Kapalı Hesap
swap hafıza kartından bölüm ayırıp ram gibi kullanmaya yarıyor özellikle agır uygulamalarda işe yarıyor s5830i de baya işe yaramıştı :D
şimdi kurtuldum o lanetten s5310 var şimdi popüler oyunları falan kasmadan oynayabiliyorum :D bana alırken s5830 diye sattılar faturadada öyle ama pek takmadım keşke geri iade etseymişim
bu arada telefonu zaten en iyi hale getirmissin daha fazla bişey bekleme :D :D altındaki tofaş gaza ne kadar basarsan bas en fazla görecegi 140 :D

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN ve tmytrnc_
tmytrnc_

tmytrnc_

Üye
    Konu Sahibi
Haklisin kardesim yenisini kisa zamanda alicam swap icin arastirma yapiyorum

Üst Alt