ace kullananlar bi bakarmısınız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

falanfilannnn24

Üye
    Konu Sahibi
ace kullananlar bi bakarmısınız
Benim ace aşırı kasıyor ,menude saga sola gecerken bile kastığı oluyor.Oyunlardada kasma oluyor.Birde bazen hat gidiyor 5-6 saniyeligine.Bunlar sizdede oluyormu ?? Telefon 5830 İ

Haestrk

Haestrk

Üye
Launcher felan kullaniyor musun ?

Ali58_58

Ali58_58

Üye
evet telefon ram dolu olduğunda kasıyor

falanfilannnn24

Üye
    Konu Sahibi
launcher suan kullanmyorum .ram surekli dolu

- - - Eklendi - - -

launcher suan kullanmyorum .ram surekli dolu

Kerim.

Kerim.

Üye
Kullanmadigin programlarini sil.

axmetmcl

Üye
telefon fiyat performans olarak iyi bir tel ama telefon hafızası çok az. önce app2sd programını kurarak telefon hafızandaki programları sd kartına at. eğer hala aynı sorunu yaşıyorsan telefon hafızasından sd karta atılamayan programları telefondan kaldır.
hala da aynı sorun devam ediyorsa, telefonu rootla.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
sınıf arkadaşım bi rom atmıştı düşük ram kullanımı vardı ve çok stabildi internette sanırım bu rom vardır 2.3.7 tabanlı aceyi hiç sevmezdim ama arkadaşımda görünce 5830i kullananlar adına sevindim gayet stabil olmuş telefon araştır yükle ace ile pek aram yok kusura bakma

ebrugiz

Üye
bu tüm 5830 larda mı sorun yoksa yüklenen programlardan dolayı mı bende kullanıyorum su ana kadar sorun vermedi cok sükür :)

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Ace zaten ozellik ve performans olarak ne cok iyi ne cok kötü biraz iyi olsun diyosan root at kardesim gereksiz uygulamalari dondur.ram bosalsin :-)

falanfilannnn24

Üye
    Konu Sahibi
Guzel bi rom bulup yukliycem bu gidisle ama şu garanti sorun.Uygulamaları bi ara sildim hìzlandı ama uygulamasızda bi ise yaramıyoki bu.Nyse idare edecez .Coook sagolun extra tavsiyesi olan varsa buyursun yazsın

gekic43

Üye
eskiden bende de oluyordu rootla clean master dye bi program var onu kullanmaya basladim simdilik hic sorun yok nerdeyse hic kasmiyor 3D oyunlar falan 39 oyun var ama cok nadir kasiyo rootla rahat et bence ;) root herseye cozum bi temple run acamdim o kadar :( clean masterdan sonra sebekede duzeldi ram kullanimi azaldi kasma % 90 azaldi dyebilirm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt