Ace II kullananlar memnunlar mı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
    Konu Sahibi
Ace II kullananlar memnunlar mı?
Arkadaslar yorumlarınızı esirgemeyin...

codblackops2

codblackops2

Üye
isteyen istediği zaman istediği konuyu istediği kadar açabilir.ha rahatsızlık mi duyuyorsunuz şikayet et butonunu kullanarak durumu modlara havale edin.gerisine karışmayın

• Beğen
Tepkiler: Dede
JenLedger7

JenLedger7

Üye
İki tarafta haklı şuan :) Kimseye konu acma denilmez fakat sürekli bi konu acmak ve konularında biraz gereksiz olması can sıkıcı. Dostum buraya actıklarını googledan bulabilirsin. Hemde daha az süre harcamış olursun. Ayrıca konuşma şeklin hoş değil.

codblackops2

codblackops2

Üye
genel konuştum zaten siz de tepki koyabilirsiniz normal olarak ama forumun düzeni için dediğim yolun uygulanması daha doğru bence :)

Kerim.

Kerim.

Üye
İstedigi kadar konu acabilir.merak ettigini sorar.cevaplamayacasaniz konuyu kirletmeyin.ustte dedikleri gibi sikayet edin.

MücahitTokgöz

İstedigi kadar konu acabilir.merak ettigini sorar.cevaplamayacasaniz konuyu kirletmeyin.ustte dedikleri gibi sikayet edin.

Tamam kardeş hatamız olduysa affola bizimkisi sadece bir uyarıydı bundan snra şikayet ederiz.

Samet.25

Ace 1 deilde 2 ve plus benim hosuma gidiyo

KayraBey

KayraBey

Üye
Forumda aktif olsun yada olmasın, sadece soru sormak yada uygulama indirmek için üye olmuş olsun veyahut olmasın hiçbir üyemize aklına her gelen için konu açma diyemeyiz.Tabiki bununda bir ölçüsü var.Ölçüyü kaçırmamak kaydıyla her sorun için ayrı başlık altında yardım istenebilir.Ölçünün kaçtığını düşündüğünüz vakit sizler durumu bizlere şikayet ederek bildiriniz.Gereği en kısa sürede yapılacaktır bundan emin olunuz.

Ben ilk etapta, konu sahibi arkadaşımızın, bu konuyu ailesinin yeni bir telefon alacağını ve bu sebeple araştırma yaptığını düşünerek açmış olabileceğini zannediyorum.Belli ki zaman kısıtlı yada yeni bir telefon sahibi olma arzusu O'na alel acele böyle bir konu açtırmıştır.

Herkese gereken saygıyı göstererek, sadece küçük uyarılar yapmak şartı ile yapılan işteki hatayı söyleyelim.Yukarıdaki gibi "3 öğün konumu açıyorsun" vs. tarzında söylemler yakışık almaz.Ben günde 30 konu açıyorum bana ne demeli peki? Ben uygulama paylaşıyorum diye her türlü konuyu açmaya hakkım oluyor da arkadaş yardım isterken konu açmaya hakkı olmuyor mu?

Gereksiz ve tartışmaya sebebiyet verebileceğini düşündüğüm mesajları sildim.Lütfen bu tip durumlarda polemiğe girmekten kaçınıp durumu yönetime bildiriniz.

Keyifli forumlar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt