Forumda aktif olsun yada olmasın, sadece soru sormak yada uygulama indirmek için üye olmuş olsun veyahut olmasın hiçbir üyemize aklına her gelen için konu açma diyemeyiz.Tabiki bununda bir ölçüsü var.Ölçüyü kaçırmamak kaydıyla her sorun için ayrı başlık altında yardım istenebilir.Ölçünün kaçtığını düşündüğünüz vakit sizler durumu bizlere şikayet ederek bildiriniz.Gereği en kısa sürede yapılacaktır bundan emin olunuz.
Ben ilk etapta, konu sahibi arkadaşımızın, bu konuyu ailesinin yeni bir telefon alacağını ve bu sebeple araştırma yaptığını düşünerek açmış olabileceğini zannediyorum.Belli ki zaman kısıtlı yada yeni bir telefon sahibi olma arzusu O'na alel acele böyle bir konu açtırmıştır.
Herkese gereken saygıyı göstererek, sadece küçük uyarılar yapmak şartı ile yapılan işteki hatayı söyleyelim.Yukarıdaki gibi "3 öğün konumu açıyorsun" vs. tarzında söylemler yakışık almaz.Ben günde 30 konu açıyorum bana ne demeli peki? Ben uygulama paylaşıyorum diye her türlü konuyu açmaya hakkım oluyor da arkadaş yardım isterken konu açmaya hakkı olmuyor mu?
Gereksiz ve tartışmaya sebebiyet verebileceğini düşündüğüm mesajları sildim.Lütfen bu tip durumlarda polemiğe girmekten kaçınıp durumu yönetime bildiriniz.
Keyifli forumlar...