ace için sistem değiştirme yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
ace için sistem değiştirme yardım
arkadaşlar bende ace var fakat fransadan getirme olduğu için fransızca uygulamalar filan var ben bu sürümü silip yerine türkiye için yazılmış bir sürüm yüklemek istiyorum böyle açılışında filan fransızca logolar çıkmasın tamamen türkçeye entegre edilmiş olsun bunun için neyi nasıl yapmam lazım ayrıca birçok oyun indirdim onlarda kaybolmasın istiyorum ne yapmalıyım ayrıntılı şekilde anlatabilecek yada bakabileceğim bir yer verebilecek var mı

nexpow

nexpow

Üye
rom yüklemen lazım odin ile yükleyebilirsin bilmiyosan hiç bulaşma rom bulabilirsin odin le yükleyebilirsin fakat güzel rom bulmak kolay degil bazı telefoncular yapıyo veya samsung servisinden tanıdık varsa sana para ile orjinal rom atabilir

oguz1721

Üye
    Konu Sahibi
tanıdık kimse yok ayrıca para vermek istemiyorum birde küçük yer servise gitmesi gelmesi kolay değil öyle sizin bildiğiniz filan varsa orjinal room atabileceğim bir yöntem onu yapayım

Jetlak

Üye
öncelikle room değil rom samsung galaxy ace için de romlar kategorisine bakın mutlaka vardır anlatımı ile birlikte boşuna para vermeyin

nexpow

nexpow

Üye
bak dostum bir arkadaş telefonuna 2,3 yüklemek istedi kiese güncelleme daha gelmemişti internetteki romlarla yaptı bir sitedeki cogu romu denedi fakat beyenmedi servise gönderdi orjinal rom yükledi 30 tlye yani bildigim için diyorum 30tl falan ver orjinal rom yüklet

Jetlak

Üye
ace için 2.3 çıktı mı resmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt