attakkann1
Üye
ACE benim istediklerimi yapabilirmi ?(ace vs wave 2 ikisnden birini alıcam)
merhabab ben telefon alma aşamasında iki arada bir derede kaldım ya wave 2 yada ace alıcam açıkçası ace androidden d
-3boyutlu ve kaliteli oyunları kasmadan oynatmak
-şuana kadar iki telefon kullandım biri ngage qd diğeride 5320 xm sani ful symbian şimdi androide alışabilirmiyim?
-bu alatte multitasking ve multitouch varmıydı
-mkv mp4 avi formatlı videoları ace de izleyebilirmiyim? .srt uzantılı dosyaları(altyazıları) video ile birlikte açabilirmiyim?
-kulaklık girşi 3.5 lik jack dı galiba ?
-interntte nekadar başarılı-
-iosdaki gibi
-ve böyle hardcore kullanıcı olarak kullanacağım için batarya nekadar gider daha yüksek mah lı bir bataryayla değişmek mümkümü?
-android 2.3 çıktıgında veya daha üst sürümü çıktıgında yükleye bilecekmiyim?
-internette baktım galaxy ace in kılıfları kapakları falan hiç yok acaba iphone 4 kabı alsam tel sığarmı çünkü ikiside 3.5 inch
-wm 6.5-7 li tellere android yüklüyorlar bende tele wm yükleyebilirmiyim ?
lütfen bunlara cevap verirseniz çok memnun olurum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayı çok istiyorum şu altta yazdıklarıı ace yapabilirmi ? -3boyutlu ve kaliteli oyunları kasmadan oynatmak
-şuana kadar iki telefon kullandım biri ngage qd diğeride 5320 xm sani ful symbian şimdi androide alışabilirmiyim?
-bu alatte multitasking ve multitouch varmıydı
-mkv mp4 avi formatlı videoları ace de izleyebilirmiyim? .srt uzantılı dosyaları(altyazıları) video ile birlikte açabilirmiyim?
-kulaklık girşi 3.5 lik jack dı galiba ?
-interntte nekadar başarılı-
-iosdaki gibi
oyunlar varmı(.pod touch 4 de alabilirim eldeki 5320 xm de ayar çekersek) -ve böyle hardcore kullanıcı olarak kullanacağım için batarya nekadar gider daha yüksek mah lı bir bataryayla değişmek mümkümü?
-android 2.3 çıktıgında veya daha üst sürümü çıktıgında yükleye bilecekmiyim?
-internette baktım galaxy ace in kılıfları kapakları falan hiç yok acaba iphone 4 kabı alsam tel sığarmı çünkü ikiside 3.5 inch
-wm 6.5-7 li tellere android yüklüyorlar bende tele wm yükleyebilirmiyim ?
lütfen bunlara cevap verirseniz çok memnun olurum.