Ace 2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Ace 2
beyler ace2 kullanan varmı oyunlarda kasıyomu telefon (nova3,modern combat 3,)gibi oyunlar kasıyormu veya 900 alabileceğim daha iyi telefon varmıdır.Ama 0 olucak

sıfır olacak demişsin ama bence 2.el s2 al bence temiz bulabilirsen al ama ace 2 de fena değildir yani

bu arada 805 TL Gold'da imzamdan bakabilirsin

Desire X al arkadasım işlemcisi daha iyi ve avea da 940 lira. gpu olarak bazı arkadaslar birşey diyebilir ama merak etme onlara da bench testlerine bakın derim (nenamark-antuutu-quadrant-glbenchmark )

ne kadar downclock yapmıştın? bende oyun 1 ghz hatta 800 mhz iken bile çok rahat çalışıyor.1400 de ise 50 fps ve üzeri sürekli
gpu ya yapmışım sanırım,tam bilmiyorum siyah kernel yüklemiştim sonra cpumaster onda bir iki ayar yapmıştım sonra performans düşüklüğü vardı zaten,şuanda hiçbir sorun yok gayet stable

Konu Sahibi
beyler madem ace2 moder combat 3 nova 3 most wanted gibi oyunlar kasıyor peki 0 alınabilcek ve bu tür oyunları kasmayan bir telefon önerebilirmisinz

beyler madem ace2 moder combat 3 nova 3 most wanted gibi oyunlar kasıyor peki 0 alınabilcek ve bu tür oyunları kasmayan bir telefon önerebilirmisinz

desire x var hemen hemen aynı özellikte,1.200 küsür TL'ye de s2 var yani taş gibi telefon

aleranol

Üye
bence one serisinin amiralleri var. hemde o fiyata.

SkyLaBTR

Üye
900 e one s bulun... Bi tane de bana alın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...