Ace 2 mw3 kasiyor normalmi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 mw3 kasiyor normalmi?
Arkadaslar modern combat 3 yukledim bolumune gore kasiyor cok asiri kasiyor sizce bu cihazda normalmi yoksa ben de mi sorun var ? Mostwanted kasmiyor .

furkan4045

Üye
Bendede mc3 var ama cok az takilmalar oluyor

KayraBey

KayraBey

Üye
Eğer oyun azda olsa oynanabiliyor ise şanslısın

maytin

maytin

Üye
wonder de sorunsuz oynuyorum.

• Beğen
Tepkiler: seytan_avcisi
NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Sizin teller ne ?

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Wonder de soruunsuz oynaniyorsa bendede oyle olmasi lazim neden kaynaklanabilir? Tel rootlu vold.fstab yaptim sd kart ile tel hafizasi degisik.

maytin

maytin

Üye
Kullandigim apk bu belki işine yarar

maytin

maytin

Üye
Ben sorunsuz oynuyorum arkadaşlar siz de bir deneyin.

Kerim.

Kerim.

Üye
wonderda gram kasma yok gerisini sen anla

samikayaa

samikayaa

Üye
telefonunda bir sorun var sanırım kasmaması lazım

- - - Eklendi - - -

virüs programınla bi tarat

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Yaa bende nasil kasiyor anlamadim aceba hafizam 7gb sd ile tel hafizasi degismis hali. Yani usb bellek 7gb ama 6 si dolu onla alakali olabilir mi?

maytin

maytin

Üye
Bence hafızayı degistirmene de gerek yoktu benzer işlemi Gl to Sd adlı program ile de yapılabiliyor aslında.

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar real racing 3 indirdim en ufak kasma yok . Oyunda mi sorun varki imdirdigim apk de?

fk555897

fk555897

Üye
Bence kasması normal birşey.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Ama rr3 de kasmiyor mostwanted da kasmiyor heroes of order and chaos gta vicecity bunlarda kasmiyor internette videolarda izledim mc 3 kasmiyor ama bende kasiyor sanirim apk dosyasi bozuk cihaza uygun indirmemis olabilirim :rolleyes:

Peocawe

Peocawe

Üye
kusura bakmayın da konu açılmışken sorayım dedim. galaxy s'de kasma yapar mı mc3? internetim yavaş boşa indirmeyim arkadaşlar.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Kardes videolara bak derim. Kasmiyosa indir. S advance ise kasmas sanirim ama s dede kasmayabilir

PriZm

PriZm

Üye
kusura bakmayın da konu açılmışken sorayım dedim. galaxy s'de kasma yapar mı mc3? internetim yavaş boşa indirmeyim arkadaşlar.

Galaxy S de sürekli olarak 40-50 fps ile çalışıyor.Grafikler aynı olmasına rağmen Note 2 den daha seri.

aleranol

aleranol

Üye

Galaxy S de sürekli olarak 40-50 fps ile çalışıyor.Grafikler aynı olmasına rağmen Note 2 den daha seri.

Ekan kartı performansı/çözünürlük yaparsak galaksi s bayağı iyi zaten. Ayrıca bende bazı oyunlarda fpsler çok düşüyor 35 ila 56 arası hep. Çok nadir ki 59 fps göreyim. Halbuki iphone 59-60.1fps

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt