Ace 2 jb turkiye ne zaman gelecek?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 jb turkiye ne zaman gelecek?
Ace 2 kullanicilari turkiye icin jb ne zaman gelecek buraya paylasirmisiniz.

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Millet sizinti rom yukluyo olmuyo ustune portekiz oladi rus romu o bu su derken liste uzuyo ne jelibonmus yavvv orjinal rom tas gibi sikinti yok gayette hizli sizinti degilde orjinal rom stabil olursa yuklerim eger sizinti gibi dandikse yallah derim

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
:alkis

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar nerde bu jb bilgisi olan yokmu yav.

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye

sezgin0048

Üye

Inşallah gelir.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Geldi arkadaşlar burdan bakabilirsiniz

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar nasıl yuklenecek onuda bi anlatıverin :D

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
arkadslar nasıl yüklenecek odine hangi dosya nereyek onacak onları bi kısaca anlatırmısınız?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Arkadaşım stabil zaten samsung dağıtıyo odinle kurcaksın forumda odinle yükleme var araştırın biraz

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
Arkadaşım stabil zaten samsung dağıtıyo odinle kurcaksın forumda odinle yükleme var araştırın biraz

Portekiz romunda millet sikinti yasamisti kasma olayi falan ondan sormustum bugun bi denerim bu romun ustune TURKIYEMIN romunu direk kurabilirim herhalde galiba sanirsam degilmi sikinti olmasin

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
yav ben bunu indirdim içinden 2 tane dosya cıktı HOME_I8160XXMC8_I8160BTUMC8_I8160XXMC8_1016990_REV00_user_low_ship.tar.md5 birde SS.DL.dll ne yapacam odinden nereye koyacam bunları detaylı şekilde anlatın. benim bildigin 3 tane dosya cıkması lazım csc code pide pit.

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Forumda videolu anlatım var onu izle aynısını uygula

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Yaptim telefon cok guzel oldu ama bunun rami hala 555mb . Portekiz romunda daha da cogalmisti.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu samsungun yapacagi guncellemeyi... ayni portekiz romu gibi oyunlarda asiri kasma sorunlari var gb ye geri donuyorum indirmeyin inanin cok kotu. Turkiye romuda boyle olacaksa siq. Edin guncellemeyi

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Subway surfes de bile kasiyor bu kadar da olmaz.. gb donmelimiyim telefona cok rom yukledim sikinti olur mu hic?

gss_adnan

gss_adnan

Üye
İstediğin kadar değiştirebilirsin sıkıntı olmaz adımları doğru git bişey olmaz

Üst Alt