Ace 2 jb den gb ye dönüş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 jb den gb ye dönüş
evet kardeşlerimlerim malum jb test surumunden gb ye dönmek zordu kibu sorunu bende çok yaşadım en sonunda 3 parçalı stock rom buldum geri dönemyi başaramayn kardeşlerime yardımcı olmak istedim buyrun indirin odinle kurun pit bölümüne pit dosyasını pda bölümüne code adlı dosyayı csc bölümüne csc adlı dosyayı gösterin yükleyin kardeşlerim kolay gele

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Hayde Ben Dün Akşam Acayip Kapsamlı bi konu anlattım nedense yayınlanmamış genede saol dosyanın xda'dan alıntı olup telfona bişey olması takdirinde sorumluluk bana ait değildir diye yaz :D

------------------------------------------------------------------------------------

Arkadaşlar Telefon ilk açılırken Ace 2 yazısında uzun süre kalıyo sonra düzeliyo Hadi Geçmiş olsun

Arkadaşlar Telefon Açıldığında Türkçe Değildir Türkçe Romu Burdan İndirebilirsiniz

İndirdikten sonra Telefona flashlayın
Telefon açılınca *#272#İMEİ* Tuşlayıp TUR Yazısını Seçip İnstall Deyin
Telefon Tekrar sıfırlanacak Geçmiş olsun Bi Sorun Olursa. Bana Ulaşın

Ottoman Slap

Ottoman Slap

Üye
    Konu Sahibi
evet bencede sorumluluk bana ait degil risk almak kisilige mahsus bise.d

emrebasdil

Üye
Merhaba arkadaşlar,şu an JB sürümündeyim.JB'den Gb ye dönünce update yapılınca telefonu brick olanlar varmış.Siz denediniz mi?Var mı böyle bir şey?

Tolga3521

Tolga3521

Üye
Bizde telefon brick olmadı diye sendede olmayacak diye bi kural yok sonuçta elektronik alet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt