Favorite
Üye
-
Konu Sahibi
-
deodexed olsa iyidiEvet odex'tir sadece System/app/SystemUI.apk ile değiştirmeniz yeterli olacaktır.
deodexed olsa iyidi
- - - Eklendi - - -
güzel çalışma olmuşta jb ye boşuna uğraş veriyor millet çok sorunlu gb ye yapılsa boyle bir çalışma daha iyi olurdu
sen de hakılsın tabii ki de ama benim gibi bir kaç oyunu oynamayınca büyük bir hayal kırıklığıyla gb ye geri donen çokJB'nin artıları çok o nedenle gb için uğraşmıyorum jb'de izlediğim videoyu tek tuşla tv ye aktarıyorum müzikleride aynı şekilde aktarıyorum görsellik açısındanda jb iyi antutu performans testindede jb iyi tek eksi yönü kasıntılı olması. Onun sebebide hd olmasıdır.
Aynı XP ile vista gibi biri hızlı diğeri görsel.
sen de hakılsın tabii ki de ama benim gibi bir kaç oyunu oynamayınca büyük bir hayal kırıklığıyla gb ye geri donen çok
sen de hakılsın tabii ki de ama benim gibi bir kaç oyunu oynamayınca büyük bir hayal kırıklığıyla gb ye geri donen çok
bende geçtiğim zaman rusya jb kurmuştum tr jb ye gore hizliydi çoğu gereksiz uygulamayı kaldırmıştım kasmayan launcherlar da kullanıyodum ama gb nin hizina yetişemiyor yine de birde birkaç dil hatası da cabası bluetoothla dosya gonderirken bir seçeneğin kabul et diğerinin de reddetme olduğu gibiÇok doğru konuştun ben bile gb ye dönüş yapmıştım ama 2 gün sürdü işimi göremeyince kaldırdım jb ye geçtim varsın yavaş olsun dedim ama benim tel o kadar kasmıyor jb yi sebebi ise kurulu programların yarısını belkide daha fazlasını kaldırdım birde geri planda çalışanlarıda özellikle sildim yani kendime özel rom yaptım resimde gördüğün gibi toplam anasayfada 24 tane program kaldı orjinalinde 42 tane var.
Tamamen kendi çalışmamdır genel olarak çoğu kişinin işine yaramasada Ace 2 kullanıcıları için çok görsel bir tasarım oldu rootlu cihazlar içindir kurulumu System/app/SystemUI.apk dosyası ile değiştirmeniz yeterli olacaktır. Güle güle kullanın.
Saol.
Bunun aynisini jb yuklu s advance (nfcli p modeli) icin yaparmisin saydamlik haric ayrica yukaridaki tum ikonlar mavi olsun
Durduruldu hatasiTelefonundaki S Advance deki orjinal SystemUI.apk dosyasını bana gönder. Burada editler paylaşırım.
- - - Eklendi - - -
Samsung Galaxy S Advance için bunu dene sonucu yazarsın.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
JB'nin artıları çok o nedenle gb için uğraşmıyorum jb'de izlediğim videoyu tek tuşla tv ye aktarıyorum müzikleride aynı şekilde aktarıyorum görsellik açısındanda jb iyi antutu performans testindede jb iyi tek eksi yönü kasıntılı olması. Onun sebebide hd olmasıdır.
Aynı XP ile vista gibi biri hızlı diğeri görsel.
Jb ve gb farkını süper anlatmışsın. ıos ıconları pek uymamış bnce. Çalışmalarının devamını dilerim.
İkisinin arasında bir sürüm çıkarsa windows 7 gibi mesela o zaman çok güzel bir çalışma olmuş olur birinin gb nin hızı jb nin şıklığında olsun.
Aslına bakarsak ne jb ne gb tek kral var ios hem görsel hem hızlı ama telefonları güzel değil takoz niyetine kullanılır ancak şahsi görüşümdür bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?