Ace 2 bellek sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ÖncüTürk

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 bellek sorunu
Arkadaşlar galaxy ace 2de uygulamalar sd karta yüklenmiyor. Telefon normalde 4 gb ama androiddi, cihazla gelen uygulamalardı falan derken 1.10 gb falan kalıyor ve telefonun 3 hafızası var. Sd kart, Usb bellek, Telefon hafızası. Telefon hafızasından uygulamaları sd karta taşıyabiliyorsun ama usb bellek değişmiyor. Değişmemesi bir yana asphalt 7 1.10 gb'dan yüksek olduğundan oyun indirmiyor. Root ile sd kart telefon hafızası olarak gösterilebilirmiş fakat ben beceremedim. Sizce JB güncellemesi ile bu sorun düzelir mi yoksa düzgün bir root attırmalı mıyım?

blacktalon

blacktalon

Üye
galaxy acelerin kaderi bu hep yetersizlik sorunu :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Root

ibo3182

Üye
bende aldım ace 2 ama bir oyun için rood atmaya değmez diye düşünüp atmadım..

ÖncüTürk

Üye
    Konu Sahibi
Sırf bir oyun değil nova 3 vs falan da indireceğim ama kart 2 gb olduğundan sadece asphalt indirecektim. 16lığı alırsam root attıracağım.

Kerim.

Kerim.

Üye
Kendin at

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye
kardes bende root atmak istiyorum internetten falan arastirdim... Adamin biri odin ile bole bole yapin falan yazmis ama bisi anlamadim... Eski galaxy aceme (s5830i) kolayca root atmistim ama bu daha farkli ondan odinle falan atiliyomus.

Kerim.

Kerim.

Üye
Link verirmisin?

galaxyyy06

galaxyyy06

Üye

- - - Eklendi - - -

odin nedir bilgisayarami kurulacak ben onu anlamadim :S Eger sen anladiysan yardim edermisin kardesim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt