Ace 2 4.2.2 alır mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Ace 2 4.2.2 alır mı ?
4 0.1 aldı 4.2.2 de verirler mi ?

Xurmirac

Xurmirac

Üye
telefona biraz ağır gelebilir 4.0 ın çıkmasını bile kimse beklemiyodu bende şu anda öğrendim 4.2 verceklerini sanmam :hmmm

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi

Bu foroğrafta verilecek diyor :-/

Secret26

Secret26

Üye
Fotoğrafın yalan haber olmadığı ne malum açarım photoshop u ben de yazar yayınlarım blogda google görseller gösterir o yüzden kanmayın hem Ace II 4.2.2 alamaz çok ağır

bozoklu_66

bozoklu_66

Üye
costum romlar sagolsun biz 5... aliriz :D

MaxiHan

MaxiHan

Üye
4.2.2 icsden daha hizli, ics kaldiran jb hayli hayli kaldirir

smh60

smh60

Üye
Almaz

-Emre

-Emre

Üye
Samsung gibi bi firmaya asla güvenmeyin. Vereceğim der vermez. Forumda olmasak çok iyi konuşurum da. Neyse :ehe

furkan4045

Üye
4.1.2 o kadar stabil degil 4.2.2 de de gelen fazla ozellik yok bence guncelleme verebilir jb nin tele oturmasi adina stabillestirme calismasi gibi olur.

NovaThor

NovaThor

Üye
    Konu Sahibi
Eğer telefonda kasma yapsa zaten vermezler. S3 miniye gelecekmiş ace 2 yede gelmesi lazim arada pek bi fark yok.

iOSait

iOSait

Üye
Eğer telefonda kasma yapsa zaten vermezler. S3 miniye gelecekmiş ace 2 yede gelmesi lazim arada pek bi fark yok.

Ace2ciler hatirlatarim sizi kulupte takip ediyorum hepiniz turkiye guncellemesinde sikayetcisiniz inkar etmeyin custom romlarla filan stabillik aranmaz dostum adam gibi guncelleme hic kasmiuacak donmiycak kernelsiz rootsuz kullanacan s advanceye de jelly bea verdiler telefon cenaze oldu cogu kisi GB ye gecti bir daha ara model telefon almayi dusunmuyorum

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Daha Note 2 vermediler 4.2.2 yi.

Takipçi Satın Al

Üst Alt