herkes bu siteyi veriyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunun daha kolay bir yöntemi yok mu acaba ?önce bilgisayara odini yükleyin daha sonra internetten ace2 2.3.6 stock romunu indirip odin ile flashlayın
maalesefherkes bu siteyi veriyorbunun daha kolay bir yöntemi yok mu acaba ?
göründüğü kadar zor değil aslındamaalesefgöründüğü kadar zor değil aslında
işte onu nerede bulacağım odin dediğiniz şey nedir flashlama nasıl yapılır...?2.3.6 stock rom bul odinle flaşla
sakın güncelleme ayarlar 10 saniyede açılıyor telefon o kadar kasıyor yainarkadaşlar benım 4.1 4.4 nasıl guncellerım
telefonun ozellıklerını yasana bı bana
esasında androıd surumu yukseldıkçe telefonlar daha hızlanır ama

valla bizde öyle biliyorduk ama telefon kendinden soğuttutelefonun ozellıklerını yasana bı bana
esasında androıd surumu yukseldıkçe telefonlar daha hızlanır ama
hocam root olmadan rom yükleyebiliyor muyuz ?ace2 için öyle değil
ace2 kaldıramıyor stok 4.1.2 yi farklı custom romlar deniyerek cihazın performansını artırabilirsiniz 4.1.2de
hocam root olmadan rom yükleyebiliyor muyuz ?ace2 için öyle değil
ace2 kaldıramıyor stok 4.1.2 yi farklı custom romlar deniyerek cihazın performansını artırabilirsiniz 4.1.2de
valla bizde öyle biliyorduk ama telefon kendinden soğuttu
hocam root olmadan rom yükleyebiliyor muyuz ?
hocam root olmadan rom yükleyebiliyor muyuz ?
peki 8160L için stok rom nereden bulabilirim ? o kadar araştırdım bulamadım 8160 için var ama 8160L için yok.stok romu root olmadan yükleyebilirsin ama bazı custom romlari yüklemek için root gerekiyor
peki 8160L için stok rom nereden bulabilirim ? o kadar araştırdım bulamadım 8160 için var ama 8160L için yok.
tamam arattım kardeşim. indiriyorum zaten şuan.. inşAlah sorun çıkmazsammobile da vardır firmware kısmına i8160L diye arat
tamam arattım kardeşim. indiriyorum zaten şuan.. inşAlah sorun çıkmaz

eyvAllah .ok kolay gelsin iyi flaşlamalar![]()

yok brick olmadı ama 2,3,6 ya dönemedim.)Dipnot:Telefon brick Oldu![]()