AccuWeatherWRT SymbianOS v5 (En iyi Hava Tahmin Programi GPS destkli)

Sponsorlu Bağlantılar

Latturk

Latturk

Üye
    Konu Sahibi
AccuWeatherWRT SymbianOS v5 (En iyi Hava Tahmin Programi GPS destkli)
Bu program sayesinde 3 gunluk hava durumunu detaylari ile ogrenebilirsiniz.Sadece yapmaniz gereken bulungunuz yeri yazmaniz ve fahrenayt veya cantigrad degerini sectikden sonra done demeniz yeterli olacaktir...
Program dili : ingilizce
Lisans: Free
Program detaylari
FORECAST: 3 gunluk havanin gece ve gunduz sicakligi ile beraber gorsel sekilde gormenizi saglar.
HOURLY : Telefonun saati otomatik olarak algilar ve o saatten ileri dogru saat basi hava durumunu verir.
MAPS: Tipki tv deki hava durumunda dunya haritasi uzerinde gorsel olanagi saglar ve bulundugunuz yeri GPS destegi ile gosterir.
GRAPH : Saat basi hava durumunu grafik uzerinde gosterir..
CALENDAR : Takvim uzerinde 7 gunluk hava raporunu gosterir.Renklerle havanin acikmi,kapalimi,bulutlumu ,karlimi veya yagmurlumu oldugunu gosterir.
Options deyip ve settings dediginizde tekrar ana ekran acilir ve istediginiz bir bolgeyi yazip tekrar o bolgenin havadurumunu alirsiniz...
Umarim anlatabilmisimdir.Program cok kullanisli bir program...

(not: Progragram .wgz uzantili anlamadim benim 5800 XM 'de yukledim calisiyor..)

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: cevat0001, wadegame, pufidik ve 13 diğerleri

pecten01

Üye
Emeğine sağlık çok teşekkür ederim ayrıca wgz.programlar s60 v5 te widget programları olarak çalışıyor.

tutankamon09

Üye
ya arkadaşlar ben çok iyi bilmiyorum ama program oyun felan bulabileceğimiz başka form adres var mı? ben 5800 kullanıyorum ama fazla oyun program bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

macman

macman

Üye
ya arkadaşlar ben çok iyi bilmiyorum ama program oyun felan bulabileceğimiz başka form adres var mı? ben 5800 kullanıyorum ama fazla oyun program bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

neden başka bir forum adresi istiyosun?? forumda biraz gezersen programlarınıda oyunarınıda bulabilirsin..

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

yakar_35

Üye
maxicep yine 1numara:ehe

akayakay

akayakay

Üye
sağol dostum.. BANA 5800 İÇİN SKYFİRE LAZIM İLGİLENİRMİSN

akula41

akula41

Üye
çok kötü devamlı internet istiyor

banuyesim

banuyesim

Üye
çok tesekkur tatlım cok ısıme yarıycak benım bayy

americanboy

americanboy

Üye
emeğine sağlık dostum

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

istanbul_rap

Üye
Wifi ile bağlanılabiliyo mu

cakabey52

cakabey52

Üye
Teşekkürler kardeş, bişey soracağım, sen bu programı kullanabiliyormusun acaba çünkü benim girdiğim ileri bulamıyor, avrupada ki şehir isimlerini de girdim onlarıda bulamıyor.

stu_shepard

Üye
Harika program - 5 günlük tahmin gösteren progra<m bilen varsa MESAJ ATARSA sevinirim.

kartal.24

Üye
fahrenayt veya cantigrad degerini sectikden sonra done demeniz yeterli olacaktir

demişşiniz ama nasıl seçebiliriz bunu ankarayı seçtim ama done dedim 55 derece sıcaklık diyor yanlış bilgi veriyor diger olayı yapamadım

Üst Alt