acayip

messevim

Üye
    Konu Sahibi
acayip
Adamlar kendi uygulamalarını nasıl milletle yüklendiklerini şaşırmışlar.

O değil de, benim G2 kullandıklarımı nasıl bilebiliyorlar

redfoxqq

Üye
Bu reklam benim de karşıma çıkmıştı. Uyuz oluyorm pop-up reklamlarına

Tepkiler: mehsevim

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Kendi tarayıcısının gönderdiği User Agent telefonun modelini de içerdiğinden burdan bilirler

Tepkiler: mehsevim

redfoxqq

Üye
Kendi tarayıcısının gönderdiği User Agent telefonun modelini de içerdiğinden burdan bilirler
Aynen zaten android browser da adres çubuğuna about:useragent yazarak düzenleyebiliyorsn ben opera mini useragenti yazıyodm opera miniyle giriyo gibi oluyodu

Bende de bazi sitelere girerken virus bulasmis diyor

Invoke

Üye
He ya bende gıcık oluyorum, nexus 5 kullandığımı anlayarak reklam verdiklerinde ama daha gıcık olduğum şey:

Avea'nın konumuma göre sms göndermesi. Mesela giyim mağazalarının oradasanız, şunlarda indirim var diyor. Atıyorum akvaryuma yakınsınız ya da sinemaya bilmem ne işte... Çok sinir bozucu.

Tepkiler: CaptainPrice.
Way be adamlardan rahat yok nerde oldugunu bile biliyorlar

Ben engelledim onları Bi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Ben engelledim onları Bi ara şu mobogenie nin apklarını indiriyodu ya indirme başlayınca saydırıyodum adamlara
Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum. Konumunu kapat olsun bitsin

Tepkiler: The Shadow
Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum.
Konumunu kapat olsun bitsin
Bazen bendede öyle oluyordu indirme başlamadan bile kapattığım olmuştur ama gece serverlar boş olunca ışık hızı iniyodu yetişemiyodum

Invoke

Üye
Sağolsun ttnet kullanıyorum. Daha o dediğin program inmeyi bitirmeden yetişip indirmeyi durduruyordum.
Konumunu kapat olsun bitsin

Konum kapalı. Onunla alakası olan bir durum değil.

Invoke

Üye
Konumun kapalıyken ve hat takılı iken sinyali nasıl takip ediyorlar? =P