Ac 97 Audio Driver

Sponsorlu Bağlantılar

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
Ac 97 Audio Driver
bilgisayara format attım ve realtek ac 97 audio ses drivere ihtiyacım var
sitelerde aradım ama googlede falan sırf reklam indiremedim
yardımcı olursanız sevinirim

RACO38

Üye
<div class='quotetop'>(pskolojik maynağ &#064; Apr 13 2006, 11&#58;36 PM) [post=315174]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bilgisayara format attım ve realtek ac 97 audio ses drivere ihtiyacım var
sitelerde aradım ama googlede falan sırf reklam indiremedim
yardımcı olursanız sevinirim
[/b][/quote]

Ana kartıyın modeli ne

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
3 senedir kullanıyorum bi aklımda tutamadım ama ömründe duymamışdırsın
bilgisayarcı bile ilkdefa gördüm falan dedi hazır bilgisayar işte ama problem falan yok

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Bilgisayarda var diye biliyorum; ama bulamad&#305;m. Galiba silmi&#351;im. &#304;ndirdi&#287;im siteyi bulursam buraya eklerim..

Dedim.. ve 4 dk. da buldum, Google sa&#287; olsun. A&#351;a&#287;&#305;daki linkten i&#351;letim sistemine uygun olan&#305; indirebilirsin. Linki bir yere kaydetmeni öneririm; ilerde yine laz&#305;m olur.

pskolojik maynağ

pskolojik maynağ

Üye
    Konu Sahibi
bende orda buldum çok şükür
ilginizden dolayı teşekkürler

cyan

Üye
arkadaslar ben de her turlu ses kartını yukledim ama yinede ses kartınız yuklu değil diyor.muzık falan sesle alakalı hiçbirşey çalışmıyor... ne yapmam lazım :(

Ozan

Ozan

Admin
Anakart üzerinde dahili bir ses kartı mı? (Onboard)
Böyleyse anakart marka /modeli nedir

Yoksa Harici takılmıs bir ses kartı mı ?
Kartın marka/modeli nedir

kurt bey

kurt bey

Üye
konu açılalı birbuçuk yıl olmuş sanırım şimdiye kadar bulmuştur hatta pcyi değiştirmiş bile olabilir(13.04.2006, 23:36 )

nemesis74

Üye
selam arkadaşlar aynı sorun bendede mevcut,kullandığım şirket pc si.en son format atıldıktan sonra ses gitti ac 97 seskartı var üzerinde ama hiçbir sürücü olmuyor ve yüklemeye çalıştığımda hata veriyor.
en kısa zamandada deteylı bilgileri yazıcam.şimdiden teşekkürler

olcaytu01

Üye
tşkkr de nerde bu drıver

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici

mlnko-_-

mlnko-_-

Üye
ya aynı sorun bnm pc de var . formatı attım ses bi gitti geri gelmio. napcam bilmiorm. realtec ac97 bunu yüklüorm yüklenirken yarısında kesilio pc kapanıyo ne yapmam gerekiyo yardımcı olursanıs çok sevinirm tşkler...!

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bilgisayarın kapanmasının donanım tabanlı olmadığından emin olun...

mlnko-_-

mlnko-_-

Üye
demek istediğini tam anlamadım ama realtec 'i kurarken bütün programları kapatıyorum sadece o kuruluyo kurulurkende yarıda kesilip pc kapanıo :S

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Eğer sadece bunu kurarken PC kapanıyorsa , antivirüs yazılımınız devredeyse devre dışı bırakıp deneyin.(Ne alakası var demeyin dediğimi yapın).Eğer mevcut ses sürücüsü varsa onu kaldırıp tekrar deneyin.

mlnko-_-

mlnko-_-

Üye
teşekkür ederim sonunda ses duydum ya gerçekten sağolun bayaa özlemisim müzik sesini tekrar teşekkür ederimm.. =))

nemesis74

Üye
valla benim ses sorunu halen devam ediyo denemediğim yol kalmadı,tamirci arkadaş geldi baktı kasaya,donanımda sorun yok yazılımda sorun var diyor halen anlamadım nedir,,,pc de everest i hazır tutuyorum heran biri yardım edecek diye :)

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Hatalı sürücü yüklemeye çalışıyor olabilirsiniz.Ya da sürücü sisteminizle uyumsuzdur.

Takipçi Satın Al

Üst Alt