AC 4: Black Flag için yeni bir oynanış videosu daha

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Assassin’s Creed serisinin son oyunu olan ve oyun dünyasında önemli bir yere sahip olan Ubisoft tarafından geliştirilen Assassin’s Creed IV: Black Flag için yayınlanan görsel ve videoların ardı arkası kesilmiyor.

AC 4: Black Flag, PC, PS3 ve Xbox 360 platformları için 1 Kasım‘da raflardaki yerini alacak. Görülen o ki oyunun çıkış tarihine kadar çıkan haberlerin, görsellerin ve videoların ardı arkası kesilmeyecek. Yeni nesil konsollar içinde çıkacak olan AC 4: Black Flag için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı.

Grafikleri ile oldukça dikkat çeken AC 4: Black Flag için yayınlanan videoya bir baktığımızda, açık dünyaya sahip oyunda neler yapabileceğimiz, bizleri bekleyen tehlikeleri ve karşılaşabileceğimiz detayları gözler önüne seriyor. Sizleri Assassin’s Creed 4: Black Flag için yayınlanan video ile baş başa bırakıyoruz.

[video=youtube;jLZosgbj0dw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jLZosgbj0dw#t=0[/video]

• Beğen
Tepkiler: .caner. ve Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
iyi bunda denizi mavi yapmışlar :D

.caner.

.caner.

Üye
Merakla bekliyorum. Vo
Video kac mb ?

Uhops

Uhops

Üye
Video 360p daha kaliteli olsa iyi olurmuş böyle olunca oyun kalitesiz gözüküyor.
Bide adamın dövüş stilini beğenmedim :D

- - - Eklendi - - -

Merakla bekliyorum. Vo
Video kac mb ?
MP4 360p'liği 49,28mb.

Üst Alt