Absolute RC Plane Simulator v2.5.0 - çok harika bir oyun-

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
Absolute RC Plane Simulator v2.5.0 - çok harika bir oyun-



Google translate çeviri:



Android için Muhtemelen en iyi RC uçak simülatörü!Onları tek tek satın alma ile karşılaştırıldığında büyük tasarruflar için bizim Mutlak RC Uçak Sim bu değer paketi sürümü, 4 model ve 3 manzaralar alın. Gerekirse dahil içeriğine ek olarak, yine ekstra modelleri satın alabilirsiniz.Mutlak RC Sim profesyonel bir RC uçağı simülatörü ve herkes uçan RC için olmalıdır.Modelleri gerçek RC uçak gibi uçmak ve uçmak için ve uçan geliştirmek için öğrenmek için kullanılabilir. Fazla para için eğlenceli bir sürü! Herhangi bir uçak kazasında maliyet çok daha fazla kez ve sim olursa olsun hava dışında neler olup uçmak mümkün olacak!Bu sürüme dahil ücretsiz modeller:Çırak (Trainer)
AT-6 Harvard (Düşük Kanat Orta)
P-51 Mustang (Savaş kuş ölçekli - Orta-İleri)
A-10 Warthog (Elektrikli fan ölçeği - Gelişmiş)
Bu sürüme dahil ücretsiz manzaralar ::Osage Park
Tangamanga
Adası Fliers
Burada PC için tam özellikli profesyonel RC uçuş simülatörü ClearView deneyin: - ClearView körüğün videoyu görmek.Notlar:
1. Bu bir oyun değil. Sen gerçek uçan modeller gibi tepki uçan rc modellerini kontrol edilir.Bunu öğrenmek için biraz zaman alır, ve tekrar, "arcade" tarzı kontroller beklemeyin.
2. Ekrandaki kontrol çubukları sadece göstergeleri vardır! Onlar ekranın belirsiz kalmaması Onlar küçük yapılır.
*** Sen *** parmaklarınızı tutmak gerekmezEkranın sağ yarısında doğru kontrol sopa etkileyen herhangi bir yerde, ekranın sol kısmı için aynı parmağınızı Sürme - kayar parmak sol kontrol sopa vardır taşır.Biz rahat daha fazla ilerleme için önce birkaç gün de acemi ayarları seçmek için öneririz.







[video=youtube;HMyA8w2JuPI]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=HMyA8w2JuPI[/video]


-vermiş olduğum bu adrese turbobit linklerini yapıştırın ve generate tuşuna basın çıkan linke tıklayıp maximum hızda turbobitten indirme yapın siz de çok şaşıracaksınız -


LİNKLER





 


KayraBey

KayraBey

Üye
:tşk:
 
foreverthe

foreverthe

Üye
Oha grafikler çok iyi :D
 
diji_irfan33

diji_irfan33

Üye
    Konu Sahibi
:rica: evet çok süper bir oyun :oke:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt