2 senelik sözleşmeniz dolduysa hiç bir konuda hak talep edebileceklerini sanmıyorum. En kötü ihtimal ev telefonunu da kapattırıp yeni bir numara ile yeni bir hat açtırmanız gerekebilir. Bu şekilde sorun olmaz sanıyorum. Ben modemim olduğundan 2 yıl olmayan sözleşmeyi imzaladım yani dilediğim anda kapattırabilirim sadece ilk 6 ayın kampanya farkını ve kapatma ücretini ödeyerek ancak buna rağmen ev telefonumu da kapattırıp yeni hat açtırarak sıfırdan 9.90 lık kampanyadan yararlanabileceğime eminim. Ona da çözüm bulup derseler ki aynı isimle yeni kayıt kapanmış tekrar açılmaz ya da internet başvurussu olmaz aaynı adreste, hiç olmadı aileden başka birinin adına açtırtırım yani sözleşme süresi dolduğu sürece ya da sözleşme detaylarına göre eğer modemsiz istenildiği zaman bırakılanı seçtiyseniz kesinlikle aboneliği değiştirebiliriz diyorum. Şöyle düşünün:
Taşınmaya karar verdim ve bağlantımı kapattırdım. Tam gidecekken fikrim değişti ve kaldım yine evimde. Tabi gidip yeniden telefon ve internete başvurdum, adresim aynı da olsa vermek zorundalar bana bağlantımı da telefonumu da. Belki de ev telefonunu bile kapattırmaya yeniden başka numara ile hat açtırmaya da gerek yoktur emin değilim ama o daha garanti görünüyor. Sonuç olarak hesaplarınıza uyuyorsa bence uğraşmaya değer ki uğraşmak dediğimiz de bir hat kapattırıp yenisini açtırmak.