Abiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye

aahahaahhahaa :kop2:

- - - Eklendi - - -

malesef Alevcim , olmuyor :D ben ttneti biliyorum (ya şansıma yaptım yada harbiden kendi yöntemimi buldum ) Ama vınnın bi yolunu bulacam kafaya taktım :D

H@ndl€r ile yapılır, ama forumda yasak ve illegal.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
h@ndl€r ne :hmmm

cukuleaks

Üye
bu vınn'ı kotasız yap sana ayakkap bacığı ve 4 gb üstüne ice tea dökülmüş flaş bellek vercem (ama İzmire gelirsen :sirit: )
offf of of eyvah :kop: İzmir nasıl güzel biyermi :sirit:

- - - Eklendi - - -

H@ndl€r ile yapılır, ama forumda yasak ve illegal.
ooo . Sen bana pmden şeyapıver abi ozmn onu bi şey etsen güzel olur :ehe

- - - Eklendi - - -

? Ha şu beleş internet ? Dns değiştirici. Proxy vs vs. Ama vınnla ne alak..... haaaaaaaaa Vınndada simkart var :D Abi sen en iyisi pmden şeyedersen güzel olacak :)

- - - Eklendi - - -

Beleş internet diyebiliriz. ama forumda yasak anlatımı .....

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: HacKLess
man20

man20

Üye
Ha şu beleş internet ? Dns değiştirici. Proxy vs vs. Ama vınnla ne alak..... haaaaaaaaa Vınndada simkart var :D Abi sen en iyisi pmden şeyedersen güzel olacak :)

tatlım bana o beleş internet dns'sini bana pm'den şey edebilirmisin :)

cukuleaks

Üye
tatlım bana o beleş internet dns'sini bana pm'den şey edebilirmisin :)
Valla Maddness abi bana pmden o dns şeylerini şeysetseydi bende sana pmden şeyederdim ama bende tam bilmiyorum :) Öğrenecektim ama sonra dedim uğraşamam öğrenmedim :) Dur bi mesaj atayım cevap verecekmi :ehe

- - - Eklendi - - -

Çevrimdışı :(

man20

man20

Üye

Valla Maddness abi bana pmden o dns şeylerini şeysetseydi bende sana pmden şeyederdim ama bende tam bilmiyorum :) Öğrenecektim ama sonra dedim uğraşamam öğrenmedim :) Dur bi mesaj atayım cevap verecekmi :ehe

- - - Eklendi - - -

Çevrimdışı :(

nese çok şey yapma ben zaten öylesine şey etmiştim :) benim internet kotasız zaten :) ama yinede fazla bilgiden zarar çıkmaz :)

cukuleaks

Üye
nese çok şey yapma ben zaten öylesine şey etmiştim :) benim internet kotasız zaten :) ama yinede fazla bilgiden zarar çıkmaz :)
Yok ya ben bu tür kısıtlamalara gelemiyorum. kısıtlama konunca tırlatıyom (Haklı yerede olsa kısıtlamaya dayanamıyorum :D ) Bide merak ettim bakalım vınnda kota kaldırma varmı diye :D ama handlerla oluyo sanırsam . Biraz daha araştırırsam bulucam :lamer:

man20

man20

Üye

Yok ya ben bu tür kısıtlamalara gelemiyorum. kısıtlama konunca tırlatıyom (Haklı yerede olsa kısıtlamaya dayanamıyorum :D ) Bide merak ettim bakalım vınnda kota kaldırma varmı diye :D ama handlerla oluyo sanırsam . Biraz daha araştırırsam bulucam :lamer:

ne diyim. Kolay gelsin tatlım :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bizim bi arkadaş var sürekli kullanıyor hiç bi problem olmadı bugüne kadar ama bu olmayacağı anlamına gelmiyor .

ismail

ismail

Üye
ismail

ismail

Üye
bişi olmaz annem avukat babamda polis :)

Yasalarla oynama hakkı yok ama :D
Yasalar karşında herkes eşittir. (Her ne kadar bozulmalar olsada son zamanda)

Bu arada telden internete girmek eğer hattın vodafoneyse çok basit

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
anlamadığım şey beleşe interneti kullanabiliyoken neden interneti satıyolar ayrıca bi sınırı da yok internetin ne bir insan gücü ne bi kaynak internet çeşmeden akmıyo neden para veriyoz ?!?!

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Adam haklı

maxirabit

maxirabit

Üye
anlamadığım şey beleşe interneti kullanabiliyoken neden interneti satıyolar ayrıca bi sınırı da yok internetin ne bir insan gücü ne bi kaynak internet çeşmeden akmıyo neden para veriyoz ?!?!
Bedavaya verilirse kimse yanaşmayacağından anca paralı olunca manası oluyor yoksa bedava dağıtılsa,vay gsm firmalarının haline ttnet,smile vs ozaman topu diker:D
Aslında şu var internet paketinden şu anda,teknoloji geliştiğinden aramadan tutun,mesajlaşma vs hepsi oluyor öyleliklede yine zarara giriyor gsm firmaları:D

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi

Bedavaya verilirse kimse yanaşmayacağından anca paralı olunca manası oluyor yoksa bedava dağıtılsa,vay gsm firmalarının haline ttnet,smile vs ozaman topu diker:D
Aslında şu var internet paketinden şu anda,teknoloji geliştiğinden aramadan tutun,mesajlaşma vs hepsi oluyor öyleliklede yine zarara giriyor gsm firmaları:D
o yüzden zam getiriyolar sanırım :D

maxirabit

maxirabit

Üye

o yüzden zam getiriyolar sanırım :D
Malesef hatta kendilerini aşıp,size bir sms gönderip tl'lerinizi bir anda çekebiliyorlar,bakiye sıfırlanıyor.
Başıma gelmişti zaten,wap resim melodi vs tuzağına düşürmüşlerdi sadece mesajı açmamla üye yapmışlardı:D
Neyse ki hattı değiştirdim de bir daha denk gelmedim yoksa halim kötüydü:)

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
    Konu Sahibi
ucuz kurtulmuşsunuz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...