abi n81 alıcam bilen varsa görüşlerini yazsın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
atakan kır

atakan kır

Üye
    Konu Sahibi
abi n81 alıcam bilen varsa görüşlerini yazsın
lütfen bi yardım:bilmem:

erays_26

Üye
Aga fotoğraf çekme takıntım yok diyorsan yani çok kaliteli fotoğraf çekmem diyorsan çok güzel telefon bende var n 81 8gb olanı telde herşey var sadece cam kötü biraz 2mp ama merceği carl zeiss değil böle olunca da resimleri ii çekemiosn. Ekran çözünürlüğü 16 milyon ve gayet ii.

e_korn

e_korn

Üye
Bence kamerası da gayet iyi ama yok çok önemli diyorsan n82'ye gözatabilirsin en son arada fazla bir fiyat farkı kalmamıştı.

LasT EraseR

LasT EraseR

Üye
Çok Şık,Kullanışlı Güzel Bir Telefon Kamerası Tatmin Edici Derecede Ama Süper Fotoğraflar Bekleme Derim.Sesi Güzel Wlan Var Oyun Oynamak İçin İdeal.Bak Şunu Kesinlikle Yapma Eğer Kafanda Bir Model Varsa Beğendiysen Sürekli Model Arayışına Girme Tabi 1-2 Modele Daha Bak Sonra Deme Keşke n95 yada n82 Alsaydım Diye Çünkü Nokia'nın Veya Diğer Kurumların Amacı Zaten Keşke Dedirtip Başka Model Aldırtmaktır.Bence Bu Telefon Artık Tavan Telefon Katagorisinde.Bunun Bir Üs Katagorisi Hem Telefon Hem Bilgisayar Tuşlarınıda Barındıran Tarzdaki Telefonlar.Onun İçin Almanı Öneririm.

Tecnology

Tecnology

Üye
kardeş ben bikaç gün oldu aldım, güzel bi telefon her şey var neredeyse, ben samsung star alacaktım son anda vazgeçip n81 aldım iyiki almışım wireless olması bile çok büyük bi artı bence..

atakan kır

atakan kır

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar herkese çok teşekkürler şimdi kararım kesinleşti

alpertemmuz

alpertemmuz

Üye
hoş telefon

ltfllh

ltfllh

Üye
n81 ii ama onun parasına bir çok tel var bi araştır derim

acarbay

acarbay

Üye
o telefonun devri geçti

Godfather

Godfather

Üye
bendce güzel

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Symbian bölümüne taşınmıştır.

canyusufcan

Üye
Benim n81 im var gerçekten dandik olmuş yani sensör yok kızılötesi yok bilmem ne paraya kıy 5800 Xpress Music al

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
kardeşim o telefonu al derim ama o parayla N79 N78 N82 gibi üstün cihazlarda var bunlara bir göz at istersen

Odysseus

Odysseus

Üye
Konu güncelliğini kaybettiği için kapatılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt