Abdülkadir'in Roberto Carlos aşkı bambaşka!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Abdülkadir'in Roberto Carlos aşkı bambaşka!
Kulübümüzün sitesinde Brezilyalı yıldız ile çektirdiği fotoğraflara ve açıklamalarına yer verilen 18 yaşındaki futbolcu, ''Daha düne kadar posteri duvarımda asılı olan Roberto Carlos ile antrenmana çıkıyorum. O bana pas veriyor, ben ona pas veriyorum, onunla şakalaşıyorum. Bu bile benim için inanılmaz bir şey'' şeklinde ifadelerle duygularını dile getirdi.

Roberto Carlos ile iyi anlaştığı belirtilen Abdülkadir, yeni takımındaki tecrübeli isimlerden öğreneceği çok şey olduğunu anlatarak, şunları kaydetti:

''Çok kaliteli bir takıma geldiğimin farkındayım. Buradaki oyuncular, gerçekten de bireysel anlamda özellikleri olan, özel oyuncular. Antrenmanlarda, oyun içinde takımdaki oyuncuların neler yapmak istediğini çok iyi anlıyorum. Buradaki her bir oyuncu gerçek birer yıldız. Futbolumu geliştirmek adına onlardan çok şey öğreneceğim. Daha düne kadar posteri duvarımda asılı olan Roberto Carlos'la birlikte antrenmana çıkıyorum. O bana pas veriyor, ben ona pas veriyorum, onunla şakalaşıyorum. Bu bile benim için inanılmaz bir şey. Çok farklı duygular yaşıyorum. Fenerbahçe'nin niçin büyük bir takım olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.''
 

Dwyane_Wade

Üye
Bir zamanlar posterini duvarına astığın oyuncu ile yanyana oynamak harika bir duygu olmalı...:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt