ABD rakip tanımıyor: 89-68

Sponsorlu Bağlantılar

Dwyane_Wade

Üye
    Konu Sahibi
ABD rakip tanımıyor: 89-68
2008 Pekin Olimpiyatları hazırlıklarını sürdüren ABD Milli Takımı, Türkiye ve Litvanya'nın ardından Rusya'yı 89-68 yendi.
ABD Milli Takımı, Çin'in Macau kentinde oynadığı ilk iki maçı farklı kazanarak rakiplerine göz dağı verdikten sonra NTV Spor'dan canlı yayınlanan maçta son Avrupa şampiyonu Rusya'yı Şangay'da devirdi.
Karşılaşmaya ön alanda baskıyla başlayan ABD Milli Takımı, Rus takımını ilk iki maçta olduğu kadar top kaybına zorlayamadı. Savunmada istediği performansı sergileyemeyen NBA yıldızları, skor üretmekte zorlanmadı ve ilk çeyrekği de 29-17 üstün tamamladı.

İkinci çeyreğe daha iyi başlayan Avrupa şampiyonu, ilk 3 dakika içinde skoru 33-25'e getirerek farkı 8 sayıya indirdi. Dwyane Wade ve Kobe Bryant ile yeniden ele geçirmeyi başaran ABD, son iki dakikaya girilirken farkı 14 sayıya çıkardı ve soyunma odasına da 46-31 önde gitti.

İkinci yarıya hızlı giren ABD, ilk 1.5 dakika içinde skoru 50-31'e getirerek farkı 19 sayıya çıkardı. Andrei Kirilenko ve Holden'ın hücumda devreye girmesiyle birlikte maça yeniden ortak olan Rusya, üçüncü çeyrekte son 4 dakikalık bölüme girilirken farkı 8 sayıya kadar indirdi. Dwyane Wade ve Kobe Bryant'ın sayılarıyla skor üstünlüğünü korumayı başaran ABD, Michael Redd'in üç sayılık basketleriyle son çeyreğe 70-51 üstün girdi.

Dördüncü çeyrekte dış atışlarda daha yüksek yüzdeyle şut kullanmaya başlayan ABD, farkı 20 sayının üzerine taşıdı. Kalan bölüm karşılıklı basketlerle geçilirken, ABD maçı 89-68'lik skorla kazandı.


 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Tartışmaz sampiyon olacaklardır :oke:


saygıLar
 
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
amerika'yı ilk çeyrekte zorlayan tek ülke şimdilik Türkiye....daha sonra amerika her ülkeye basketbol'da haddini bildiriyor...avrupa şampiyonu ruslar bile ilk çeyrekte maçta denge sağlayamadı....amerika'nın olimpiyatlarda şampiyonluk yolu açık görünüyor...
 
schumici

schumici

Üye
adamlar şampiyonluğu şimdiden garantilediler
 

Benzer Konular



Üst Alt