Kaynak Sağ Alt Köşede Mevcut
Özür dilerim beyaz üzerinde açık mavi dikkatimden kaçmış
Sayın akula, ABD'lilere ben dahil büyük bir çoğunluk sala.k diyor ancak o "sala.k"insanların tüm dünyayı ellerinde çevirdiklerini görmeyi unutuyoruz çoğu zaman. Yenemeyecekleri hangi ülkeye girmişler? Herhangi bir ülkeyi ele geçirmek için illaki askeri zafer elde etmek gerekmez.
Tek bildiğim eğer askeri bir amaçla bir işlem yapacaksan, güvenlik açıkları tespit edildiği takdirde kendi personeline, kendi ofisinde, kendi içinde açığı kapatıp, yine kendi donanıma yükledikleri. Microsofta "şöyle bir açık var kapatın bir daha yükleyelim" dediklerini sanmıyorum.
Sayın leiche'nin cümlesine bir ekleme yapmak istiyorum izninizle: Vista, "video izleyen, oyun oynayan, standart ev kullanıcısı için" iyidir arkadaşlar.
Sonuç olarak ofis işleri dışındaki yerlerde ne tür işletim sistemi kullandıklarını bilmiyoruz
(daha önce Pentagon'a giren varsa bilmek isterim ne sistemi kullandıklarını). Şu anda aklıma gelen tek tük kayıt/güvenlik/izleme işlerini yapan sistemlerde illaki ofis uygulamaları olması gerekmiyor
Saygılarımla