ABD Dakikada 2 Milyon Dolar Borçlanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
ABD Dakikada 2 Milyon Dolar Borçlanıyor
Amerikalılar için bıçak kemiğe dayandı. Dünyanın en büyük ekonomisi olan ABD de, devlet borçları rekor düzeye çıkarak
16 Trilyon Dolara Ulaştı.

Verilere göre Her Amerika vatandaşı 50 bin dolar borçlu.

Ülkenin dış borcu;
- Her gün 3 milyar 500 milyon dolar
- Her dakika 2 milyon dolar artıyor..

Haberin devamı için :

Türe

Türe

Üye
:ehe :eller:

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Borç verebiliriz isterlerse..

Türe

Türe

Üye
IMF'ye verdiğimiz gibi :eller:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yılda savunma sanayısıne 387 milyar dolar ayıran bir ülke nalları dikmeye mahkumdur.bizim niye savunma sanayimiz güçsüz diyenlere gelsin :hmmm

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
borçlanıyo da bana mı borçlanıyolar sanki ***** ***** :off:

niye sinirlendim ki ben şimdi :hmmm

balcolu

balcolu

Üye
    Konu Sahibi
F0R3v3r TURK1Y3 <3

uğur e

uğur e

Üye
bence o borçlar abd nin umrunda bile dğldir.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
[ENGİN];5213524' Alıntı:

sevinmeliydin bu durumda :ehe

Doğru bende şaşırdım kendime :ehe

Yıllardır anlatılan bir efsane var inansam mı azcık :hmmm amerika dağılacak her ülke topraklarını paykaşacak türkiye de az biraz alacak :aha:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Doğru bende şaşırdım kendime :ehe

Yıllardır anlatılan bir efsane var inansam mı azcık :hmmm amerika dağılacak her ülke topraklarını paykaşacak türkiye de az biraz alacak :aha:

efsaneyi bilmem ama ekonomisi çökecek :ehe

TheCower

TheCower

Üye
Ne alaka be bir iki hafta dolar basar borçları kapatır fabrika adamların kendileri basar basar öder

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
[ENGİN];5215667' Alıntı:

efsaneyi bilmem ama ekonomisi çökecek :ehe

Cemaatin favori efsanesidir bu :ehe o kesin zaten çökecek :D

codblackops2

codblackops2

Üye
olmadı apple satın alır abdyi :ehe

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Ne alaka be bir iki hafta dolar basar borçları kapatır fabrika adamların kendileri basar basar öder

öyle batıyorum hemen dolar basayım kurtarayım paçayı olmuyor para basman için karşılığının olması lazım senin dediğin gibi olsaydı yunanıstan ve diğer ülkelerin ekonomısı çökmezdi.bizde para basalım refaha ulaşalım olmaz mı?

- - - Eklendi - - -

öyle batıyorum hemen dolar basayım kurtarayım paçayı olmuyor para basman için karşılığının olması lazım senin dediğin gibi olsaydı yunanıstan ve diğer ülkelerin ekonomısı çökmezdi.bizde para basalım refaha ulaşalım olmaz mı?

codblackops2

codblackops2

Üye

bizde paso tl basarsak emın ol şimdi 75krşa aldıgın cikolatayıı 10tlye alırsın.:ehe

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben hiç sevinmedim,çünkü silah satmak için tüm ülkeleri birbirine karşı silahlandıracak.

- - - Eklendi - - -

Bak bu onların aklına hiç gelmemiştir kesin:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
para basarken altın rezervi göz önünde bulundurulur

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Hayaller Hayaller Hayal Kurmak Güzel Bir Şey Tabiki Amerikanın ekonomisi çökecekmişte Topraklarını ülkeler paylaşacakmış Türkler de alacakmış :gul:
Hayal Kurmadan Yaşanmaz Sizi Suçlayamam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt