SelmanTE Üye van_hoijdonk' Alıntı: Worldcild Atatürkçüyüz diye geçinenlere (senin tabirine göre) ukala veya başka bir şekilde hakaret etmesen iyi olur. Ucu kötü yerlere dokunuyor belirteyim. Genişletmek için tıkla ... bunda yanlış anlayacak birşey yok. adam sözde Atatürkçülere ukala demiş. niye üstüne alındınki???
van_hoijdonk' Alıntı: Worldcild Atatürkçüyüz diye geçinenlere (senin tabirine göre) ukala veya başka bir şekilde hakaret etmesen iyi olur. Ucu kötü yerlere dokunuyor belirteyim. Genişletmek için tıkla ... bunda yanlış anlayacak birşey yok. adam sözde Atatürkçülere ukala demiş. niye üstüne alındınki???
worldcild Üye Konu Sahibi _CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: bunda yanlış anlayacak birşey yok. adam sözde Atatürkçülere ukala demiş. niye üstüne alındınki??? Genişletmek için tıkla ... ewet compu dostum aynen öle dedım SÖZDE Atarütkçüler
_CoMPuTeRoRiST_' Alıntı: bunda yanlış anlayacak birşey yok. adam sözde Atatürkçülere ukala demiş. niye üstüne alındınki??? Genişletmek için tıkla ... ewet compu dostum aynen öle dedım SÖZDE Atarütkçüler
hook6116 Üye bilgiler için teşekkürler. bunların paylaşıldığını görmek güzel. İnsan düşünmeden yapamıyor: zamanında biz kendi cami ve türbelerimize aynı olmasa da farklı saygısızlıkları yapmadık mı? sağlıcakla kalın
bilgiler için teşekkürler. bunların paylaşıldığını görmek güzel. İnsan düşünmeden yapamıyor: zamanında biz kendi cami ve türbelerimize aynı olmasa da farklı saygısızlıkları yapmadık mı? sağlıcakla kalın