devran_34 Üye pelın_' Alıntı: sevgili buldum evleniyorum Genişletmek için tıkla ... ben evlenmiyom nikah masasından kaçacam
pelın_' Alıntı: sevgili buldum evleniyorum Genişletmek için tıkla ... ben evlenmiyom nikah masasından kaçacam
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: azını burnunu kırdım hemde Genişletmek için tıkla ... aha buldum damadı rehin alacam düğünü basacam seni kaçıracam uzay turuna cıkacaz aha sidneylan da gidecez yav bide bu rusyadaki meydandaki saray vardı adını yine untdum orayıda satın aldım
pelın_' Alıntı: azını burnunu kırdım hemde Genişletmek için tıkla ... aha buldum damadı rehin alacam düğünü basacam seni kaçıracam uzay turuna cıkacaz aha sidneylan da gidecez yav bide bu rusyadaki meydandaki saray vardı adını yine untdum orayıda satın aldım
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Aslında evliyim ve 2 tane çocugum var Genişletmek için tıkla ... bu dogru
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: Kocam ya nuraya üye Genişletmek için tıkla ... düzeltiyim kocamda buraya üye olacak ya ben işte
pelın_' Alıntı: Kocam ya nuraya üye Genişletmek için tıkla ... düzeltiyim kocamda buraya üye olacak ya ben işte
pelın_ Konu Sahibi devran_34' Alıntı: düzeltiyim kocamda buraya üye olacak ya ben işte Genişletmek için tıkla ... alıntıyı düzeltmezse dövecem
devran_34' Alıntı: düzeltiyim kocamda buraya üye olacak ya ben işte Genişletmek için tıkla ... alıntıyı düzeltmezse dövecem
devran_34 Üye pelın_' Alıntı: alıntıyı düzeltmezse dövecem Genişletmek için tıkla ... uykum geldi biraz açıkca anlata bilirmisin ? anlamadım ----------Eklendi @ 02:54:41 ---------- Yazıldı @ 02:53:59 ---------- ya varya orada da olacak oda ----------Eklendi @ 03:01:16 ---------- Yazıldı @ 02:54:41 ---------- pelın_' Alıntı: Kocam ya buraya üye Genişletmek için tıkla ... bi daha düzelt ya yerine -d-a- olacak
pelın_' Alıntı: alıntıyı düzeltmezse dövecem Genişletmek için tıkla ... uykum geldi biraz açıkca anlata bilirmisin ? anlamadım ----------Eklendi @ 02:54:41 ---------- Yazıldı @ 02:53:59 ---------- ya varya orada da olacak oda ----------Eklendi @ 03:01:16 ---------- Yazıldı @ 02:54:41 ---------- pelın_' Alıntı: Kocam ya buraya üye Genişletmek için tıkla ... bi daha düzelt ya yerine -d-a- olacak