MSN Messenger a4teck camera sorunu acilll yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

46eagle

Üye
    Konu Sahibi
a4teck camera sorunu acilll yardım
a4 teck marka bir kamera aldım kamerayı mesengerda açamıyorum . açıldıgı zaman hata veriyor aynı şkilde internettede kamera yı kullanamıyorum. driverı defalarca yükledim kurdum ama sorun gitmedi. mesengerıda degiştirdim yinede aynı ses var ama kamera görüntüsü gelmiyor. donup kapanıyor yardımlarınızı bekliyorum... normalde ise kamera çalışıyor

kol@j

kol@j

Üye
kardeş sen sadece kamera görüntüsü mü gönderecen yoksa...
kurarken windows sınamasına hayır de...
bir de öyle dene...
bu aralar ben dahil birçok kişi bu orunu yaşadı...
team viewer veya skype ile sorunu çözdük...
bu msn in yeni güncellemelerinde böyle sorunlar oluyor...

yorgunazrail

Üye
a4 teck sorunu bendede var,windows 7 yükledikten sonra hiç bi şekilde calıştıramadım.

kol@j

kol@j

Üye
önceden driver yüklerken windows sınamasını bize soruyordu biz hayır diyorduk sorunsuz çalışıyordu...evet dediğimiz zaman sorun çıkıyordu...
şimdi herhalde kendi otomatik sınıyor... galiba tanımadığı veya kabul etmediği için sorun çıkıyor...

46eagle

Üye
    Konu Sahibi
kurarken sınama sormuyor peki o zaman ne yapabilirim

kol@j

kol@j

Üye
kardeş işte mesele de bu windows7 galiba sınamayı otomatik yapıyopr bu da bizim ayağımıza tökez oluyor...
dediğim gibi görüntülü görüşme için team viewer ve ya skype kullanıyorum... rahtlıyorum...
uyum sağlamak için elbetteki msn' i kullanıyorum...
gerçi bu cep telefonlarındaki çeşitli msn programları var da bilgisayar için var mı (?)
varsa onlardan biri de denenebilir.

156asd156

Üye
windows7 kullanıyorsan bilgisayarımın uzerine sag tus yonet aygıt yoneticisi görüntüleme aygıtlarına gel sonra kamaranın surucusunu kaldır pc yi yeniden baslat ardından aynılarını tekrar et aygıt sürücüsünü güncellestire tıkla ve ardından sürücü yazılımı icin bilgisayarımı tarayı tıkla ve driverin bulundugu yeri sec bendede aynı sorun olmustu düzelttim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt