a

Sponsorlu Bağlantılar

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
a
lnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

• Beğen
Tepkiler: oktar94, süleyman uğur, ali.oren ve 3 diğerleri

asi430

asi430

Üye
bende tl yok net paketi'de yok yinede giriyorum...tl yükleyince girmez inşallah...bilgi için sağol...

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
girseydi 6 yıldır bana olurdu kontor yükle yükleme her açıdan bedava bedava bedava yiyiyoz içiyoz para vermiyoz ve kontor gitmiyor.3G modem'de oluyor denendi hack.

huso1234

Üye
bilader ben anlamadım yaw şunu güzelce sölermisin bende hiç kontör yok şuanda bu yüzdende 7948 e EVET yazıp gönderemiyorum bile.bu arada verdiğin ayarları yaptığım zaman bedava internete girebilecekmiyim kontör 0 ona göre

sero58

Üye
Eyvallah ortak oldu eline saglık:)

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
bi şey değil siz buna bi alışın devamında bedava görüntülü konuşma ve bedava mesaj var...

--------------- Ekleme ---------------

bi şey değil siz buna bi alışın devamında bedava görüntülü konuşma ve bedava mesaj var

kardes 7048 EVET YAZIPYOLLA 7948 DIIL BU ARADA KONTOR OLUP OLMAMASI MUHUM DIL GIDEN BI SEY YOK.

bende tl yok net paketi'de yok yinede giriyorum...tl yükleyince girmez inşallah...bilgi için sağol...

Hiç bi şey olmaz 6 yıldır bana bi şey gelmedi

sero58

Üye
OOOOOOOooo Devamını ne zaman görecez aceba bir gündür kullanıyorum sınırsız net tl de gitmıyor :))) Devamını da bekleriz:)

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
her seyin bi zamani var. diger gsm operatorlerinde ne aciklar var bi bilsen.

sero58

Üye
Vallaaa. Nasıl fark ediyorsun ki oda bı yetenek helal olsun dostum. Ama şu vodafone'nın devamını da bekliyorum Saygılarımla :)

ensarb

Üye
İnanamıyorum. Ben de mi Vodafone a geçsem ne? :)

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
geç geç

hakan_71

Üye
walla ben denedim olduuu kardesim süppersin yaa senn il gördügümde güldüm öyle sey olurmu diye verdigin ayarları yaptım habii bedavaaaaaaaaaaaaaaaa

sero58

Üye
Evet hakan kardeş doğru bende giriyorum 2-3 gündür sağolsun İbrahim :)) Ama şu devamıda bekliyoruz...

hakan_71

Üye
ylardır onlar bizi yedii azda bis yatırımlarımızın karsılıgını allalım demi ama :):) ellerine saglık kardesim cok saogull devamını bekliyourrzzz

obenimdanam

Üye
şu an telden vodafone live ile bağlanıyorum bende lira falan yok internet paketi de 2 gün önce bitti. Hız da çok ii saniyede 235kb yi gördüm.

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
belas severler yayin her kese bunu bir numaradan dusurmeyin devami olacak olacak...ygs den sonra...

by_shekil53

Üye
hala devam ediyormu bu bedava net acaba. mesaj yazınca, onay bekleyen işleminiz bulunmamaktadır diye cevap geliyor

s.h.a.

Üye
sonradan toptan geçirmesinler :(

sero58

Üye
Peki üstad YGS den sonra bekiyoruz :)

ibrother

ibrother

Üye
    Konu Sahibi
mesaj gönderdiğinde onay bekleyen işlem falan dese verdiğim ayarları uygulayıp etkin kılın

Takipçi Satın Al

Üst Alt