A Milli Takım Yunanistan'a Yenildi

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
A Milli Takım Yunanistan'a Yenildi
Avrupa Şampiyonası'ndaki üçüncü maçında A Milli Takım, Yunanistan'a 61-84'lük skorla mağlup oldu ve gruptan çıkma şansını yitirdi.



Oldukça çekişmeli başlayan karşılaşmanın ilk periyotunda A Milli Erkek Takımımız, hem hücumda hem de savunmada dikkatli bir görüntü çizmeye çalıştı. Özellikle pota altından sayılar bulmaya çalışan Ay - Yıldızlılarımız, Ömer Aşık ve Kerem Gönlüm"le skor üretmeyi başardı. Ancak Yunanistan bu bölümü 16-21 önde kapatan taraf oldu. İkinci çeyrekte de çekişme devam etti. Millilerimiz farkı bir ara 1'e kadar çekmeyi başarsa da rakibimiz çabuk toparlantı ve soyunma odasına 35-41'lik skorla gidildi.

İkinci devrenin ilk bölümünde Ersan İlyasova ile skor üreten A Milli Erkek Takımız, savunmada çok etkili olamadı. Özellikle Bourousis ve Papanikolaou ile sayılan bulan Yunanistan farkı daha da açtı ve son çeyreğe 49-64'lük skorla girdi. Final periyotunda farkın getirdiği rahatlıkla oynayan Yunanistan karşısında Ay - Yıldızlılarımız bir türlü farkı kapatamadı ve sahadan 61-84 mağlup ayrıldı.

SALON: Bonifika Arena (Koper)

TÜRKİYE (61): Doğuş Balbay, Emir Preldzic 9, Sinan Güler 6 (3 ribaund - 2 asist), Ersan İlyasova 13 (2 ribaund), Semih Erden 5 (2 ribaund), Serhat Çetin 3, Kerem Gönlüm 8 (8 ribaund - 1 asist), Ender Arslan 9 (5 asist), Ömer Aşık 6 (5 ribaund), Hidayet Türkoğlu 2 (4 ribaund - 1 asist)

YUNANİSTAN (84): Kostas Sloukas 14, Yannis Bourousis 21, Nikos Zisis 6 (11 asist), Stratos Perperoglu 12 (5 ribaund). Antonis Fotsis 3, Kostas Papanikolaou 11, Vassillis Kavvadas, Loukas Mavrokefalidis 6 (5 ribaund), Kostas Kaimakoglou 5 (6 ribaund), Michail Bramos 6, Georgios Printezis

1. PERİYOT: 16-21
2. PERİYOT: 19-20
3. PERİYOT: 14-23
4. PERİYOT: 12-20


 


Samet.25

Yeni bi kadro olusturulmasi gerekiyo artik oynamayanlari gondermek lazim bu kadarda fark yenmez
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok kötüydük takımın belkide en iyisi hido tam bi fiyaskoydu çok hatalı oynadı. ersan en iyilerdendi bence.
bu arada Papanikolaou yine classını gösterdi
 

Anıl Umut

Emekli Yönetici
4te 3 yatptık.
 
KcygtYsn

KcygtYsn

Üye
Oynamayanlar gitsin bencede
 

Benzer Konular



Üst Alt