karides
Üye
A Milli takım kadrosu belli oldu
A Milli Takım'ın Avrupa Şampiyonası Eleme Grubu'nda oynayacağı Yunanistan ve Norveç maçlarının kadrosu belli oldu. Milli Takım 17 Mart Cumartesi günü saat 17.00'de Polat Renaissance Otel'de toplanacak. 22 Mart Perşembe günü saat 14.00'te Atina'ya hareket edecek Milli Takım kafilesi, 25 Mart Pazar günü saat 11.00'de özel uçakla Frankfurt'a geçecek.
A Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan (Beşiktaş),
Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Galatasaray),
Volkan Demirel, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe),
Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor),
Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor),
Mehmet Yıldız, Servet Çetin (Sivasspor),
Hakan Arıkan (Ankaraspor),
Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor),
Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor),
Bekir İrtegün (Gaziantepspor),
Hamit Altıntop (Schalke 04),
Nuri Şahin (Borussia Dortmund),
Emre Belözoğlu (Newcastle United FC),
Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers FC),
Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)
Herşey iyi de hoş ta Volkan'ın neden milli takıma alındığını anlayamadım. Kabul etmek gerekir ki Fenerbahçe'nin en zayıf noktası. Konyaspor'un kalecisi ÖZDEN, Volkan'ın iki gömlek fazlası bence. Umarım ben yanılırım ve Volkan beni utandırır. Gerçi ikinci tercih yerinde. Hakan çok iyi bir kaleci ve ben gelecek sene Beşiktaş'ın onu mutlaka transfer etmesini istiyorum ve eminim Hakan şu anda üç büyüklerden birinin kalecisi olsaydı, banko milli takımın 1. kalecisiydi. Bakalım Fatih Terim cesaret gösterip Hakan'ı ilk onbire alacak mı?
A Milli Takımın kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:
İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Gökhan Zan (Beşiktaş),
Hakan Şükür, Arda Turan, Sabri Sarıoğlu, Emre Aşık (Galatasaray),
Volkan Demirel, Tümer Metin, Tuncay Şanlı, Mehmet Aurelio (Fenerbahçe),
Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimşir (Trabzonspor),
Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor),
Mehmet Yıldız, Servet Çetin (Sivasspor),
Hakan Arıkan (Ankaraspor),
Ferdi Elmas (Çaykur Rizespor),
Orkun Uşak (Kayseri Erciyesspor),
Bekir İrtegün (Gaziantepspor),
Hamit Altıntop (Schalke 04),
Nuri Şahin (Borussia Dortmund),
Emre Belözoğlu (Newcastle United FC),
Tugay Kerimoğlu (Blackburn Rovers FC),
Fatih Tekke (Zenit St. Petersburg)
Herşey iyi de hoş ta Volkan'ın neden milli takıma alındığını anlayamadım. Kabul etmek gerekir ki Fenerbahçe'nin en zayıf noktası. Konyaspor'un kalecisi ÖZDEN, Volkan'ın iki gömlek fazlası bence. Umarım ben yanılırım ve Volkan beni utandırır. Gerçi ikinci tercih yerinde. Hakan çok iyi bir kaleci ve ben gelecek sene Beşiktaş'ın onu mutlaka transfer etmesini istiyorum ve eminim Hakan şu anda üç büyüklerden birinin kalecisi olsaydı, banko milli takımın 1. kalecisiydi. Bakalım Fatih Terim cesaret gösterip Hakan'ı ilk onbire alacak mı?