A.Madrid evinde durdurulamıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
A.Madrid evinde durdurulamıyor


İspanya La Liga'nın 5. haftasında Atletico Madrid ile Valladolid karşı karşıya geldi. Atletico Madrid, 2-1 galip ayrıldı. Maçta Arda Turan 90 dakika oyunda kalırken, Emre Belözoğlu yedek başladığı maçta forma giyemedi.
Düşük tempoda başlayan karşılaşmanın ilk dakikaları orta alan mücadelesi şeklinde geçti. 25. dakikadan sonra oyunda üstünlük kuran Atletico Madrid, taraftarının da desteği ile rakip kalede önemli pozisyonlar bulmaya başladı.
Maçın 31. dakikasında Koke'nin ara pasıyla kaleciyle karşı karşıya kalan Uruguaylı oyuncu Diego Godin, topu kalecinin üstünden ağlarla buluşturdu ve Atletico Madrid'i öne geçirdi: 1-0
Golden sonra ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekipte dakikalar 44'ü gösterdiğinde Tiago ceza sahasında Bueno tarafından düşürüldü. Kazanılan penaltıyı 45. dakikada Atletico Madrid'in Kolombiyalı yıldızı Radamel Falcao gole çevirdi ve ilk yarı da bu sonuçla sona erdi: 2-0
Golden sonra umutlanan deplasman ekibi, rakip kalede ataklar geliştirse de bir türlü beraberlik golünü bulamadı.
Maçın geri kalan kısmında oyunun kontrolünü eline geçiren Atletico Madrid, rakibine gol şansı tanımadı ve maçı 2-1 kazandı.
Bu sonuçla bir maçı eksik olan Atletico Madrid puanını 10 yükseltirken, Valladolid, 6 puanda kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt