minoo Üye Revengeful' Alıntı: yarbaylık ana yemekti, ayın üyeliğide tatlısı oldu Genişletmek için tıkla ... aynen bnce de 2 kutlama yapalm
Revengeful' Alıntı: yarbaylık ana yemekti, ayın üyeliğide tatlısı oldu Genişletmek için tıkla ... aynen bnce de 2 kutlama yapalm
Aksi Üye Konu Sahibi Revengeful' Alıntı: yarbaylık ana yemekti, ayın üyeliğide tatlısı oldu Genişletmek için tıkla ... ehıehıehı öle oldu sanırsam (: beeybımm tesekkur ederım
Revengeful' Alıntı: yarbaylık ana yemekti, ayın üyeliğide tatlısı oldu Genişletmek için tıkla ... ehıehıehı öle oldu sanırsam (: beeybımm tesekkur ederım
Praetor Emekli Yönetici Yarbayın sende güzel durmadığına kanaat getirdim. O nedenle ayın üyesi yaptım seni. Şimdi 2500 mesaj daha atıp albay olana kadar ayın üyesi kalacaksın.
Yarbayın sende güzel durmadığına kanaat getirdim. O nedenle ayın üyesi yaptım seni. Şimdi 2500 mesaj daha atıp albay olana kadar ayın üyesi kalacaksın.
Aksi Üye Konu Sahibi Praetor ´´ cok dusuncelıymıssın tesekkur ederım Insallah dıyelım kısmet :P ! AhmeT ! ´´ hı hımm ondan
Praetor ´´ cok dusuncelıymıssın tesekkur ederım Insallah dıyelım kısmet :P ! AhmeT ! ´´ hı hımm ondan