Türk-X Üye İlla Hatay'a gitmeye gerek yok.Hatay günleri oluyor çoğu şehirde,tarih kovala,git,nasiplen
ismail Üye Türk-X' Alıntı: İlla Hatay'a gitmeye gerek yok.Hatay günleri oluyor çoğu şehirde,tarih kovala,git,nasiplen Genişletmek için tıkla ... geçen haftaydı Ankaradaki ben gittim arkadaşımın tanıdıkları vardı 3 gün gittim total 4 porsiyon yedim
Türk-X' Alıntı: İlla Hatay'a gitmeye gerek yok.Hatay günleri oluyor çoğu şehirde,tarih kovala,git,nasiplen Genişletmek için tıkla ... geçen haftaydı Ankaradaki ben gittim arkadaşımın tanıdıkları vardı 3 gün gittim total 4 porsiyon yedim
Hiçişleri Üye Çok zor birşey değil arkadaşlar kendiniz de yapabilirsiniz. Tuzsuz peynir ve çiğ kadayıf bulun, gerisi kolay, ben yaptım harika oldu.
Çok zor birşey değil arkadaşlar kendiniz de yapabilirsiniz. Tuzsuz peynir ve çiğ kadayıf bulun, gerisi kolay, ben yaptım harika oldu.
@bluesky@ Üye Konu Sahibi Hiçişleri' Alıntı: Çok zor birşey değil arkadaşlar kendiniz de yapabilirsiniz. Tuzsuz peynir ve çiğ kadayıf bulun, gerisi kolay, ben yaptım harika oldu. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum kardeşim hep yaptığım şeydir ama peynirini bulamadım nisan-mayıs aylarında iyidir dediler bulsam zaten bunlarla uğraşmam
Hiçişleri' Alıntı: Çok zor birşey değil arkadaşlar kendiniz de yapabilirsiniz. Tuzsuz peynir ve çiğ kadayıf bulun, gerisi kolay, ben yaptım harika oldu. Genişletmek için tıkla ... Biliyorum kardeşim hep yaptığım şeydir ama peynirini bulamadım nisan-mayıs aylarında iyidir dediler bulsam zaten bunlarla uğraşmam