____yazılılar___

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kankka

Üye
    Konu Sahibi
____yazılılar___
arkadaşlar öncelikle merhaba;
ben bu sene lise bire başladım malum lise bir yazılılar düşük şimde ben babama kalp krizi fln geçirtmeden bu yazılıları nası söleyebilirim hani bi taktik strateji fln bilen varsa söyleyebilirmi
şimdiden teşekkürler...:heyo::heyo:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
valla lise bir de alışşın baban bence direk söyle lise 2-3 de daha düsüo notlar

Yağmur

Üye
lisede aldığın notlar çok önemli o yüzden düzenli bir çalışmaya ihtiyacın var... kendine belli bir ders çalışma zamanı ayarlaman gerek... kimi hocanın anlattığından kimide kendi okuduğundan anlar... önce onu belirlemen lazım hangisinden öğreniyosun... hocanın anlattığından öğreniyosan o anlatırken kısa kısa not alıp sınavda sadece notlara çalışabilirsin... kendi kendine öğrenmeyi de seviyorsan her gün işlediğin konuyu okuyup kendi notunu kendin çıkarman gerek... sınava sınav günüde çalışırsan hiçbir faydası olmaz...

Mert

Mert

Üye
Bende aynı durumdayım. Ama benim çok vahim değil:hmmm
Coğrafya:95 :cool
Matematik: 85 :D
Kimya: 68 :s
İngilizce: 74

qirL1903

qirL1903

Üye
Lise 1 de benimde öyleydi ama zamanla düzeltirsin ya ben sınavdan 45 alsam göbek atıyordum :) 2.sınavlara biraz daha calıs =)

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Sınava sınıfta çalış daha verimli oluyo arkadaş ortamında :D

Burak

Üye
yüksek alacağım diye kafayı yeme.
kendini çok kaptırma. kimi tanıdıgım var
24 saat ders çalısıyorlar.
sonra sınava giriyolar zayıf alıyorlar ve bunalıma giriyorlar.
lise hayatına yeni baslıyorsun.yüksek almaya bak.
ama kendini çokta zorlama. olmuyorsa olmaz zaten.

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Tek başına okuduğun şeyden kafana bir şey giriyorsa arkadaşlarınla çalışırken on şey girer:hmmm

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
Tek başına okuduğun şeyden kafana bir şey giriyorsa arkadaşlarınla çalışırken on şey girer:hmmm
lise 1 lise 2 de hicbir zaman evde calismazdim hep okulda bakar sınava girerdim.Lise 3 e kadar teşekkür aldım hep.Bu senede nedense evde calismaya basladim.Ama okulda olunca insanin kafasina daha iyi giriyor konular:oke:

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
sen direk söyle babana konuyu yalanyok bu1
derserine çalış sınavlara iihazırlan bu2
zor die bişey yoktur bunu unutma buda 3

Dafny

Dafny

Üye
sürekli konu tekrarı yap oncelıkle
ikincisi , herks dusuk aldı de en mantklı bahane :D

Utku

Utku

Üye
bir arkadaş günde abartmıyorum düzenli olarak 800 soru çözüyor :oha:

Dafny

Dafny

Üye
Utku™;2970755' Alıntı:
bir arkadaş günde abartmıyorum düzenli olarak 800 soru çözüyor :oha:
yuh o insan mı :D

futbol123

futbol123

Üye
lise 1 çok zor ben 10tane zayıf getirdim :D
ama 2. dönem 6tanesini kurtardım geriye 4 tane kaldımıştı. sorumluluk sınawlarında 2 tanesini verdim 2tane kaldı yaz yaz tatilim maffolmuştu bazı arkadaşlarım hep tatildeydi bense ders çalış okula git gel
senin çok çalışman lazım yoksa sorumluluk yükseltme sınavlarında sürünürsün tatilin maffolur.Bi bakıyorsun arkadaşların tatilde sense okuldasın ders çalışıyorsun

batuone

Üye
Lise 1 de benimde öyleydi ama zamanla düzeltirsin ya ben sınavdan 45 alsam göbek atıyordum :) 2.sınavlara biraz daha calıs =)

hehheh aynen yaw lise 1 ne kadar kolaydı yaw :d:
hey gidi günler :bigstar:

-Crazy Girl-

-Crazy Girl-

Üye
K.b ama bu senin söylediğin bahane. :)
Babacığım canım babacım babaların babası çok canım sıkkın neden diye soracaktır eminim, sende diyeceksin ki sınavlarım düşük tekrar neden diyecek senin cevabın ise hocanın soru sorma stilleri çok farklıymış e malum lise ama ikinci sınavlarım yüksek olacak sınıfın halini sorarsanda batık durumda kesin inanır orta okulda uyguladığım bir taktikti:ehe

'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
dersi derste dinlersen düzeltirsin.

ben yazili mazili calismazdim dogru düzgün.derste hoca anlatmaya calisir.e sinif düz lisenin en kötü siniflarindan biri olunca kimse ders dinlemez hoca bagirir cagirir giderdi :D anlattigi kdrini anlardim kalanini dershanede ogrenirdim.yaziliya girerdik kagidi doldurup verirdim kapidan cikarken sinifin artistleri "cikista pasaja gel" diyp el kol hareketi yaparlardi :D

sinifta teskr bile alan adam yokken ben takdir alirdim bni döwmeye kalkarlardi :D 2.dönem kopya veririm diyip siyrilirdim :gul:

neyse uzattik sanki :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt