PALA.
Üye
Rüyadan uyanıp, harekete geçersek olabilir0 Atmadan da olur
Burası Türkiye
Herşey mümkün
KK Nın O Videosu Niye Çıkmıyor kı Allah Allah kaldırmışlar mı?Eeeeee sonuç
olabilir bi daha bak bakalımKK Nın O Videosu Niye Çıkmıyor kı Allah Allah kaldırmışlar mı?
muhtemelen hepsi duman olmuş tuhafolabilir bi daha bak bakalım
Kadınlara yönelik içerik ve ilan platformlarının son yıllarda daha düzenli ve kategori bazlı yapıya geçtiği görülüyor. Özellikle kullanıcıların ihtiyaç duyduğu bilgiye hızlı ulaşabilmesi için sade arayüzler önemli hale geliyor. HemenVar’ın kadın kategorisi de bu açıdan dikkat çekiyor çünkü farklı başlıklar altında içeriklerin ayrıştırılması kullanım kolaylığı sağlıyor. Bu tarz platformlarda en önemli nokta, içeriklerin güncel ve anlaşılır olması. Aynı zamanda gereksiz karmaşadan uzak durulması kullanıcı deneyimini olumlu etkiliyor. Kadın kategorisi içinde yer alan paylaşımlar, genel olarak farklı ilgi alanlarına hitap eden yapısıyla öne çıkıyor.muhtemelen hepsi duman olmuş tuhaf
18 yaş ve üzeri için uygundur
o zaman benim tutmuyor seneye inş diyelim18 yaş ve üzeri için uygundur
31 yaşında adamsıno zaman benim tutmuyor seneye inş diyelim
adamlık konusuda tartışmaya açık tabisi31 yaşında adamsın
Am kendini 17 zannediyosan o başka
Oooooadamlık konusuda tartışmaya açık tabisi
kım lo diğerleri benden başka oflu mu var hayatında tüüüüOoooo
Büyük laf etme
Büyük lokma ye demişler
Bu Of lular niye böyleki
Çok değişik (2 kişi tanıdım)
Bi Ofli daha gördüm
Bu kez kadın (3.kişi)
Çok sessiz sakin, efendi
Gibi görünüyor.
Hayır onlar geçiciydikım lo diğerleri benden başka oflu mu var hayatında tüüüü
aferin adam ol öyle yanı geçici mi olur bilemeyrum ama olsun 2 dk de olsa olur.Hayır onlar geçiciydi
Ama sen
Ya da
İkimizden biri
geberene gadar
Tersini söyle belki öyle tutar hep tersi oluyor500₺ banknot çıkması gerekirdi normal koşullar altında
Fakat siyasi büyüklerimiz bir şeyler biliyorlardır diye düşünüyor ve doların 5 yıl sonra 9₺ ye düşeceğini öngördüklerini tahmin ederek ₺ nin değerleneceğini
Enfilasyonun 1 e kadar düşeceğini varsaydığımda sonuçta 5 yıl sonra gram altının da maksimum 8 bin ₺ olacağından ötürü bistte parayı değerlendirmek mantıklı ytd.
Ya tutarsaTersini söyle belki öyle tutar hep tersi oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?