Silinen Üye 2625978
Kapalı Hesap
-
Konu Sahibi
-
O Kadarda Değil Abartma.
5 Tl Olması Çok Zor. Ancak Şu Olur Şu Yeni Petrol Bilmem Ne Buldular Ya. Onları Çıkarıp İşlerlerse Belki. En Son Elektrikte Dışa Bağımlılık %60 mı 80 mıydı Neydi. Zaten Elektrik Üretiminde En Temel Yakıt Lpgdir O Yüzden Tonlarca Para Gidiyor Yurt Dışına.2 kat düşse bize yeter tabi bu sene için geçerli 2023 te de 5 ₺
2030 da 0.50 kuruş
Enerji de dışa bağlılığımız azalsa cari fazla bile veririz
MB soyman lazım onun için ya da Dünya devi bankalar da oluraslında mantıklı geldi bana ama deli para lazım
Herkeş Soyar Yakalanmaz Ben Soyarım Beni Yakalar S.. Şey Hapse AtarlarMB soyman lazım onun için ya da Dünya devi bankalar da olur
al dinleçok ısrar ettinHapis = Ha , Pis türkçe
maphus = map, house ingiliççe
Kişisel olarak üstüne alınma da genel olarak diyeyim karadenizlileri pek sevmem özellikle de erkekleri karadenizlilerin şarkılarını duyunca bile hemen kulaklarımı tıkarım o ortamdan uzaklaşırım.al dinleçok ısrar ettin
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ondan önce bi önlem alınır elbet $ olanı hapse atmak gibi ...dolar on kat birden düşse dolara yatırım yapacak kişiler çıkar
ytd.
Caiz DeğilDolar kullanmıyorum, bitcoin kullanıyorum.
Tabi Olabilir Bende Çoğu Şarkılarını DinlememKişisel olarak üstüne alınma da genel olarak diyeyim karadenizlileri pek sevmem özellikle de erkekleri karadenizlilerin şarkılarını duyunca bile hemen kulaklarımı tıkarım o ortamdan uzaklaşırım.
Kaderime yazılmış heralde hep yamuk , ... karadenizliler çıktı karşıma
Dolar 18,10 Oldu. Valla Bir Politika İzliyorlar Ama Doların Eflasyonun Canına Okudular. Bu Devirde Kirada Oturup Çocuğu Olanların Allah Yardımcısı Olsun. Şu Pandemi Olmasa Eyiydi Ama En Çok Dara Düşürende O Oldu.$ yükselmiş olabilir
ama faizler düştü.
Geri adım atmak yok.
Bu davadan vazgeçmek yok.
Bu istikrarla $ ın bu sene sonunda 10 ₺ altına düşer.
Enflasyonda düşer.
Şimdilik faiz %13
Alsa idim şimdi zenginim %50 artmışDolar 18,10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?