9mm oyunu.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enescfc

Üye
    Konu Sahibi
9mm oyunu.
Oyunu buradaki linklerden indirdim Galaxy S2'ye göre.
http://www.maxicep.com/android-oyun/link-olmeden-indirin-9mm-apk-sd-551106.html

Oyunu indirdim.
Telefonu USB ile bağlayıp APK dosyasını cihaza attım ve APK dosyasını kurdum.
Tekrar USB ile bağlayıp SD dosyalarını /gameloft/games klasörüne attım. Gameloft oyunu olduğundan.
Fakat tüm dosyaları atmama rağmen oyuna girmeye çalıştığımda dosyaları görmüyor ve benden tekrar indirmemi istiyor.
Wireless modemim olmadığı içni indiremiyorum illaki SD ile yüklemem gerek.
Nasıl yükleyebilirim yardım edebilir misiniz?

----------Eklendi @ 23:14:26 ---------- Yazıldı @ 23:04:55 ----------

Cihazıma root yapmadım ve orjinal rom yüklü. XWKG1

----------Eklendi 06.10.2011 @ 00:12:38 ---------- Yazıldı 05.10.2011 @ 23:14:26 ----------

ah bi yardım eden olsa..

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
Oyunun apksini kur sd yi atma snra oyuna gir cik snra o klasoru gameloft games in icnde ckan klasore at ad uyusmazlgi olmus olabilir (klasorun icindekileri gameloft/ames/oyun adi / buraya dosyalari at klasoru degil olmassa beles bi ag bul :)

enescfc

Üye
    Konu Sahibi
Dostum dediğin şekilde yaptım fakat oyuna girip çıkınca gameloft/games/ dizininde dediğiniz gibi klasör oluşmuyor. Klasör oluşmadan ben direk SD dosyalarını atsam da yine oyuna girince benden dosya yüklememi istiyor. Beleş wifi yok malesef işte :(

enescfc

Üye
    Konu Sahibi
yardım

Keş Remzi

Keş Remzi

Üye
O zaman gameloft dizisinde degildir baska bir yerdedir games klasoru varmi sd kartin icerisinde varsa onun icindedir cunki bendeki hawx oyle olmustu spnradan fark etmistim

aga_06

Üye
aynı sorunu bende yaşadım dün 2 defa indirdim wifi ile yine açmadı yani boşa uğraşma uyumlu sürüm çıkana dek beklemek durumundayız :off:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt