.

Sponsorlu Bağlantılar

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.
.

Son düzenleme:

byAndroid

byAndroid

Üye
Hacı geçmiş olsun cihazı da yeni almıştın

Sarangni

Sarangni

Üye
Hacı geçmiş olsun cihazı da yeni almıştın

Bu işler böyle öğreniliyor. :D

Geçmiş olsun. Elin de cihaz olan arkadaşlar keşke yardımcı olsalarmış. Tabi bu işle ilgilen birilerin de olması gerek.

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Recovery menüsüne yönlendiriyorsa ordan factory reset yapın .

byAndroid

byAndroid

Üye
Bu işler böyle öğreniliyor. :D

Geçmiş olsun. Elin de cihaz olan arkadaşlar keşke yardımcı olsalarmış. Tabi bu işle ilgilen birilerin de olması gerek.
Aynen ilk galaxy s imi brick etmiştim. 2 gün uğraşlar sonucu herşeyi öğrendim o gün bugündür sıkıntım olmadı :D

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
smh60

smh60

Üye
SP flash tool için batarya çıkması gerekiyordu sanırım benim eski telde öyleydi

emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:
emreexxl

emreexxl

Üye
    Konu Sahibi
.

Son düzenleme:

yunusdede

Üye
erendgn44 kardesim lenovo s60 telefon aldım lolipopa güncelledim ancak kitkata dönmek için stok rom yüklerken telefon wrıte images de kaldı güç tusuna bastım birdaha açılmıyor şarj ısıgı yanmıyor tepki vermiyor anakartı yanmış olabilirmi garanti dışı kalırmı garanti ücretsiz olarak yaparmı root atmadım telefona hiç

zulu1905

Üye
cihazın ses tusları ve power tusunu basılı tutarak kapatın (5-10 saniye arası basılı tutmak gerekiyor) cihaz tamamen kapanacaktır daha sonra flash tool ile yazılım yüklemesi yapabilirsiniz. Geç oldu ama tekrardan başına böyle bir durum gelen olursa faydalansın diye yazdım benim de aynı durum başıma geldi deneyerek buldum tuşlarla telefonun kapanma işlemini. (sadece ses açma ve power tuşuda olabilir kombinasyon tam olarak emin değilim ama ben ses açma kapama ve power ı basılı tutuyorum cihaz kapanıyor)

zulu1905

Üye
erendgn44 kardesim lenovo s60 telefon aldım lolipopa güncelledim ancak kitkata dönmek için stok rom yüklerken telefon wrıte images de kaldı güç tusuna bastım birdaha açılmıyor şarj ısıgı yanmıyor tepki vermiyor anakartı yanmış olabilirmi garanti dışı kalırmı garanti ücretsiz olarak yaparmı root atmadım telefona hiç

güncelleme sonrası telefon açılmadı diye not koy içine öyle servise yolla yaparlar. aynısı başıma gelmişti mtk işlemcili telefon vardı flashtoolla format+download yaptım format attı hata verdi preloader yuklenemediği için göçt telefon servise yolladım açılmıyor diye not koydum içine adamlar yaptı yolladı.

yunusdede

Üye
Değişim kararı çıktı kardeşim eyvallah ne zaman gelır onu bilmiyorum