956 TL ye Galaxy S Plus mı Başka telefon mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

harun22

Üye
    Konu Sahibi
956 TL ye Galaxy S Plus mı Başka telefon mu?
Arkadaşlar internetten en son bu fiyatı buldum bu telefonu almayı düşünüyorum . Bu fiyatı gözden çıkarınca bunun yerine önerebileceğiniz telefonlar varmı?

61semih

Üye
fiyatı gayet ıyı ama turkcell atrıx4g yı 950 tl ye satısa cıkararak piyasayı karıstırdı bence.
atrıx daha ıyı ozellıklere sahıp bır model.

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Parmak izi okuyucu ve işlemcisi dikkat çekiyor fakat tasarımı hoşuma gitmedi açıkcası. Birde shifdeletedeki inceleme biraz soğuttu telefondan ...

covar

Üye
arkadaşlar ya size bişey sormak istiyorum bende nokia c6-01 var 4 aylık cihaz ben trabzonluyum ve trabzonda bi bayiye galaxy s i9000 gt modelinin sıfır fiyatını sordum adam 1150 tl söledi bu doğrumu bide sölediki 2.el var bende garantili temiz i9000 gt galax s diye 2.el 750 tl söledi bana c6-01 verip üstüne 250 tl verirsem alacağım telefonu ama 2.ele pek fazla güvenemiyorum kimbilir adam ne icins atmıştır teli elimdeki sıfır cihazdan olmayayım değilmi siz olsaydınız ne yapardınız ?

Türe

Üye
desıre s de mantıklı . Lakın s plus alma s al romları daha cok bır de s plus ın ıncelemerı sogutucu ama karar yıne senın

samsungun ara modellerine fazla yanaşma bence. Galaxy s'e bak

harun22

Üye
    Konu Sahibi

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Öyle de S de çok sıkıntılı geliyo bana . Çıkarırlar yine ya niye cıkarmasınlar

Galaxy S Plus bence hiçde iyi bir telefon değil.Onun yerine HTC Desire S çok daha iyi

az bekle s2 al o zaman deniz Hatta az ara belki bulursun ucuz.

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Emre ucuz bulsam durmam alırımda en ucuz 1300 1400

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...