956 TL ye Galaxy S Plus mı Başka telefon mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
956 TL ye Galaxy S Plus mı Başka telefon mu?
Arkadaşlar internetten en son bu fiyatı buldum bu telefonu almayı düşünüyorum . Bu fiyatı gözden çıkarınca bunun yerine önerebileceğiniz telefonlar varmı?

61semih

61semih

Üye
fiyatı gayet ıyı ama turkcell atrıx4g yı 950 tl ye satısa cıkararak piyasayı karıstırdı bence.
atrıx daha ıyı ozellıklere sahıp bır model.

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Parmak izi okuyucu ve işlemcisi dikkat çekiyor fakat tasarımı hoşuma gitmedi açıkcası. Birde shifdeletedeki inceleme biraz soğuttu telefondan ...

covar

covar

Üye
arkadaşlar ya size bişey sormak istiyorum bende nokia c6-01 var 4 aylık cihaz ben trabzonluyum ve trabzonda bi bayiye galaxy s i9000 gt modelinin sıfır fiyatını sordum adam 1150 tl söledi bu doğrumu bide sölediki 2.el var bende garantili temiz i9000 gt galax s diye 2.el 750 tl söledi bana c6-01 verip üstüne 250 tl verirsem alacağım telefonu ama 2.ele pek fazla güvenemiyorum kimbilir adam ne icins atmıştır teli elimdeki sıfır cihazdan olmayayım değilmi siz olsaydınız ne yapardınız ?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
HTC Desire S al 999 TL Bimekste.

Türe

Türe

Üye
desıre s de mantıklı . Lakın s plus alma s al romları daha cok ;) bır de s plus ın ıncelemerı sogutucu ama karar yıne senın

emreilhans

emreilhans

Üye
samsungun ara modellerine fazla yanaşma bence. Galaxy s'e bak :oke:

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
ForeverAlone";4268584][COLOR=black][B]HTC Desire S al 999 TL Bimekste.[/B][/COLOR][/QUOTE] desire s in s plusa göre tek artısı rami ve diğer tüm özellikleri eksi o yüzden desire S yakın gelmedi bana.[COLOR="Silver' Alıntı:
----------Eklendi @ 05:27:24 ---------- Yazıldı @ 05:25:56 ----------

[/COLOR]
samsungun ara modellerine fazla yanaşma bence. Galaxy s'e bak :oke:[/QUOT]

Emre dostum kafam karıştı ara modellerine neden yaklaşmayalım ? :D

emreilhans

emreilhans

Üye
samsungun ara modellerine fazla yanaşma bence. Galaxy s'e bak [/QUOT]

Emre dostum kafam karıştı ara modellerine neden yaklaşmayalım ? :D

ana modellere rom falan daha fazla çıkıyor :D
[/COLOR]

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Öyle de S de çok sıkıntılı geliyo bana . Çıkarırlar yine ya niye cıkarmasınlar :D

tempestshine

tempestshine

Üye
Galaxy S Plus bence hiçde iyi bir telefon değil.Onun yerine HTC Desire S çok daha iyi :good:

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S Plus bence hiçde iyi bir telefon değil.Onun yerine HTC Desire S çok daha iyi :good:

dostum desire S in tek artısı 768mb rami. Bu telefonla kıyaslanmaz o telefon xperia neo v sınıfında bi telefon o .

emreilhans

emreilhans

Üye
az bekle s2 al o zaman deniz :D Hatta az ara belki bulursun ucuz.

harun22

harun22

Üye
    Konu Sahibi
Emre ucuz bulsam durmam alırımda en ucuz 1300 1400 :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt