9500 4.2.2 downgrade imei sorunu ?

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
9500 4.2.2 downgrade imei sorunu ?
arkadaşlar 4.4.2 rus romunu yüklemiştim sonra 4.2.2ye downgrade yaptım sonra Türkiye romunu yükledim ve imei gitti şebeke çalışmıyor imeide 0044 gibi şeyler yazıyor onu nasıl düzeltebilirim acil yardım edin !!!!

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Bilen kimse yokmuEfs yedeğini aldım ama 4.4 romunda arkadaşlar hiç kimse bilmiyor mu ?

Senyor Keş

Kapalı Hesap

4.3 türkiye romunun modem dosyasını odinden flaşla

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yaptım zaten ama olmadı yardım etsene bana nasıl yapacağımı

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Şöyle yaptım 4.2.2ye dondurdum sonra 4.3e guncellerken odin fail hatası verdi ondan sonra 4.4u yükledim başka çarem yoktu

Ama 4.3e dönmek istiyorum bana yardım etmen lazım

Yönetici tarafından düzenlendi:

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Ama 4.3e dönmek istiyorum bana yardım etmen lazım

birde bunu flaşla odinden

Yükleme İşlemleri:1- İndirdiğiniz odin winrar dosyasını açın içerisindeki klasörü masaüstüne çıkarınız.
2- İndirdiğiniz XXUEMJ8 winrar dosyasını açınız içerisindeki XXUEMJ8.tar.md5 dosyasını odin klasörü içerisine çıkarınız.
3- Odin3 v3.09.exe uygulamasını çalıştırınız. (Windows 7 veya 8 kullanıyorsanız sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır seçeneğine tıklayınız.)
4- AP kısmına tıklayınız XXUEMJ8.tar.md5 dosyasını ekleyiniz.
5- Uygulamanın sol kısmında option seçenekleri içerisinde işaretli olması gereken seçenekler Auto Reboot ve F. Reset Time eğer diğer seçenekler işaretli ise kaldırınız.
6- Ses kısma tuşu + Home tuşu + Güç tuşu ile cihazı download mod'a alın ve USB kablosu ile cihazı bilgisayara bağlayınız.
7- Odin3 v3.09 uygulamasındaki Start butonuna basarak yükleme işlemini başlatınız.
8- Yükleme işlemi 5-10 dakika sürebilir. Sol üst kısımdaki kutuda PASS yazısı belirdiğinde işlem tamam demektir.Yükleme işlemi sonrasında cihazınızı download mod'a aldığınızda rootlu değilse
CURRENTY BINARY: Samsung Official
SYSTEM STATUS: Official
AP SWREV: A3 yazacaktır.
WARRANTY BIT: 0 olan cihazlarda bu değer 1 olabilir benim cihazda 1 olduğu için deneme fırsatım olmadı. Bu yüzden cihazınız garanti dışı kalabilir WARRANTY BIT değeri değişmediği için servis bu konuda ne yapar bilmiyorum. 4.3 çıktığı sıralar benim cihazı garanti dahilinde tamir etmişlerdi.
ayrıca 4.3'e direk dönmek istediğinizde versiyon hatası alırsınız ve BINARY: 3 SYSTEM: 2 yazısı ile karşılaşabilirsiniz bu rakamlarda değişmemekte.

Tepkiler: Nextman

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Eyvallah deniyecem

Nextman

Emekli Yönetici
Sürümler arası geçişte dikkat edin diyorum ama dimi.Geçmiş olsun sorun etme modem olmadı ise farklı yollar deneriz.

Tepkiler: LimePie

Senyor Keş

Kapalı Hesap
arkadaş EFS klasörünün yedeğini almıştı. eğer çözülmez ise EFS işe yarayacaktır dimi abi ?

Tepkiler: Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
arkadaş EFS klasörünün yedeğini almıştı. eğer çözülmez ise EFS işe yarayacaktır dimi abi ?
Bazen yüklemede takılıyor diyenler oldu ama %95 oluyor.9505 için daha kolay sorunsuz olan bir tool vardı 9500 sürümünde çalışmıyor tabi insan sinir olmuyor değil

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Nextman abi nasıl olcak o iş

Türkiye romunu yüklediğim zaman imei gidiyor onu halletmek lazım

Yönetici tarafından düzenlendi:

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Tamam müdür eyvallahverdiğin linkteki yazılımı yükledim müdür telefon açıldı orjinal Türkiye romunu yükleyecektim ama bu seferde orjinal 4.3 Türkiye yazılımı yüklenmiyor download modda check fail device 3 binary 2 yazıyor odinde fail yazıyor bunu nasıl halledecem ???Asabi Geliştirici

Son düzenleme:
Tepkiler: Senyor Keş